pointer text

Jätä yhteystietosi niin myyjä on yhteydessä pian

Lisätietoja

Asiakashallinta

pos-terminal

Tunne asiakkaasi ja myy enemmän! ERPLY taustajärjestelmän asiakashallinta toimii kuin itesenäinen CRM-järjestelmä.  Voit hallinoida ja tallentaa yksityiskohtaisia yritystietoja, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, Twitter-tunnus, Facebook-nimi ja verkkosivujen URL-osoitteet. Lisäksi voit liittää kaikki myyntilaskut, maksut ja tilaustiedot suoraan asiakastilien alle. Voit myös seurata pankkitietoja, laskutusraportteja, luoton määrää, myöhästymismaksuja, tilien saldoja, kanta-asiakaspisteiden kertymistä ja lisäksi voit tuoda/viedä jo valmiina olevia asiakaslistoja järjestelmään.  Järjestelmä pystyy myös luomaan ja toteuttamaan myynninedistämiseen kannustavia kanta-asiakasohjelmia.

ERPLY asiakasmooduli auttaa sinua palvelemaan asiakkaitasi paremmin. Voit nähdä reaaliajassa asiakkaan myyntihistorian, asiakkaalle myönnetyn luoton määrän, palkintopisteet, muistiinpanot ja yhteystiedot. Järjestelmä tallentaa myös jokaisen asiakkaan myyntihistorian, jolloin yrityksen omistajat pystyvät seuraamaan hiljaittain tehtyjä myyntejä ja tekemään niiden perusteella suosituksia, hinta-tarjouksia, kuponkeja, alennuksia, ja muita myyntiin liittyviä kampanjoita asiakkaalle tehokkaasti.

 

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi

 

 

Asiakkaiden seuranta tuottaa reaaliaikaista dataa, jolla pystyt parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja kasvamattamaan asiakaskohtaamisien kannattavuutta.

Kun haluat seurata asiakkaitasi, heidän kulutustaan tai luoda kanta-asiakkuusohjelmia, kannattaa asiakaslistat ladata ERPLY kassajärjestelmään, tai vaihtoehtoisesti lisätä ne manuaalisesti. ERPLY:n asiakkaat voivat tuoda alkuperäisen asiakaslistansa järjestelmään meidän kokeneen tukihenkilöstömme avustuksella.

Asiakasryhmät

Asiakasryhmien avulla voit seurata tiettyjä asiakasryhmiä (tukkukauppiaat, jälleenmyyjät, VIP, tiimit, perheenjäsenet, tai mikä tahansa haluamasi ryhmä!) ja luoda ryhmäkohtaisia alennuksia tai erikoishintoja sekä seurata myyntiä ryhmätasolla.

Kanta-asiakasohjelmat

Kanta-asiakasohjelma on oiva tapa luoda pysyviä asiakassuhteita ja lisätä vuorovaikutuksen määrää myynnissä. ERPLY:n kanta-asiakasohjelma on pistepohjainen ja siihen voidaan liittää kanta-asiakaskortteja myynnin seurannan helpottamiseksi. Lisäksi onnistuu vaivatta erikoishintojen, alennusten ja tarjousten tekeminen kanta-asiakkaille.

icon

 

 
NÄIN OTAT KAIKEN HYÖDYN IRTI ERPLY KASSASTA

Katso opetusohjelma ja opi käyttämään ERPLY Kassajärjestelmää


Katso opetusohjelmia