Käytä hyväksesi uutta tekniikkaa

Yrityksesi kasvattamiseksi on monta tapaa. Yksi niistä on uuden tekniikan hyväksikäyttäminen vähittäiskauppaliikkeessäsi – tämä auttaa kasvattamaan myyntiäsi, laajentamaan merkkitietoisuutta, nostamaan asiakaspalvelun tehokkuutta ja paljon muuta. Viimeisimpien innovatiivisten ratkaisujen tahdissa pysyminen on avain menestyneeseen yritykseen joka on tulevaisuutta varten valmis.

Viime aikoina ovat monet yritykset – pien-vähittäiskauppiaaista isoihin myymäläketjuihin – ottaneet käyttöön iPadit point of sale järjestelminä (POS) ja olleet hyvin tyytyväisiä iPadin hyödyllisyyteen POS-työkaluna.

iPadin käyttö myytipiste-järjestelmänä tarjoaa entistä keskitetymmän ratkaisun menestyvään liiketoimintaan. iPad POS-järjestelmänä yhdistää monia etuja, kuten tehokkaamman asiakaspalvelun, yksikertaisen käytettävyyden ja kustannussäästöt. Ennen kaikkea, iPadin käyttö  luo siistin vaikutelman, joka houkuttelee asiakkaita.

Pysy ajan tasalla yrityksesi datasta ja talousnumeroista.

On välttämätöntä että jokainen yritys ja kauppias ymmärtää mitä numerot (eli data) kertoo yrityksesi tilasta. Sopivan POS-järjestelmän (joka sisältää kaikki tarvittavat toiminnat) valinta auttaa tekemään paljon työtä Sinun puolesta.

Löydä ratkaisu, joka antaa Sinulle arvokasta tietoa liikevaihdostasi. Analysoi raportteja ja kokeile uusia konsteja tehostaaksesi kaupankäyntiä ja kasvattaaksesi myyntiä.

Investoi järjestelmään, joka antaa tietoja asiakaskäyttäytymisestä – kuten ostohistoriasta ja palautetuista tuotteista. Kerää tietoa uusilta ja jo olemassa olevilta asiakkailta – luo kanta-asiakasohjelmia kehittääksesi kohdistettuja ja personalisoituja markkinointitarjouksia. Tutustu asiakkaasesi!

Kehitä kotisivuasi

Tee kotisivustasi interaktiivisempi! Blogien ja foorumien avulla brandisi, tuotteesi ja palvelusi muuttuvat helpommin lähestyttäviksi. Käytä reagoivaa designia, postaa helposti luettavia kirjoituksia, kiinnostavaa ja ajankohtaista sisältöä kotisivullesi. Lisää sivullesi gallupeja, ladattavia dokumentteja ja asiakkaillesi osoitettuja uutiskirjeitä. Jokainen on enemmän, kuin onnellinen saadessaan ilmaista sisältöä verkosta – ilmaista tietoa, ilmaista viihdettä, ilmaista ,,mitä ikinä’’. Tarjoa asiakkailesi sitä.

Käytä hyväksesi sosiaalista mediaa

Totuus on see, että sosiaalinen media on tehokkain markkinointitapa, jos osaat käyttää hyväksesi sen kaikkia mahdollisuuksia. Käytä kaikkia mahdollisia kanavia – Facebook, Instagram, Twitter, Youtube – mitä vain haluat. Strategiset postaukset kasvattavat sisällön näkyvyyttä ja ulottuvuutta. Ole luova, hauska ja muista aina – johdonmukaisuus on avain!

Esittele tuotteitasi messuilla

Messut ovat erinomainen paikka yleisön tavoittamiseen, koska messuasiakkaat ovat jo valmiiksi kiinnostuneita yrityksesi tarjoamista tuote- ja palvelutyypeistä. Tämä antaa Sinulle mahdollisuuden tutustua asiakkaaseen henkilökohtaisemmin ja kehtittää yrityksesi imagoa. Lisäksi voit tavata messuilla uusia myynti- ja asiakaskontakteja. Yhdet messut voivat tuottaa vuoden määrän markkinointiarvoa.

 

Kokeile järjestelmää 30 päivää maksutta

Aloita tästä

SUOSITUIMMAT POSTAUKSET

IKEA:n kasvustrategia

  Asiakasuskollisuuden taso, jonka IKEA on kasvattanut vuosien aikana, on…

08.02.2018
Miten saat yrityksesi ansaitsemaan satoja tuhansia voittoa monista eri sijainneista

    Ymmärrys, että työskentely on mahdollista myös toimiston ulkopuolella…

19.01.2018
Miksi pilvipohjainen POS on parempi kuin tavanomainen POS?

Helpotettu online-käyttö Pilvipohjainen tekniikka tunnetaan myös ‘’Software as a Service’’nimellä…

15.01.2018
Viisi vinkkiä pienyrityksesi kasvattamiseksi

Käytä hyväksesi uutta tekniikkaa Yrityksesi kasvattamiseksi on monta tapaa. Yksi…

12.01.2018
Mikä on POS-järjestelmä?

Erply POS-järjestelmä Point of sale (POS) järjestelmä on paikka, jossa…

08.01.2018