Kassajärjestelmän käyttöön löytyy valtavasti hyviä niksejä, joiden avulla siitä saa parhaan hyödyn irti. Ohjelmistomme on kuitenkin hyvin laaja, joten kaikki yksittäiset, kätevät toiminnot eivät välttämättä ole jokaisen yksittäisen käyttäjän tiedossa. Päätimme siten aloittaa postaussarjan, jossa Erplyn asiantuntijat pääsevät jakamaan asiakkaillemme parhaat vinkkinsä järjestelmän käyttöön!

 

Julkaisemme postaussarjaa viikoittain Erplyn Facebookissa ja Twitterissä. Jokaisen kuukauden vinkit keräämme myös omaan postaukseensa blogiin, jotta ne ovat helposti löydettävissä myös jatkossa.

 

Ensimmäisenä kuukauden asiantuntijavinkkinsä jakoi Tomi, joka on Erplyn Head of Customer Success! Tomin vinkit Erply Kassan käyttöön ja erityisesti Kassan lisäosiin tulevat tässä.

 

Kassa kokoruudun tilaan

Kassan näkymän saa myös kokoruudun tilaan ottamalla yhteyden Erply tukeen ja pyytämällä kokoruudun versiota. Erply tilille voidaan lisätä ominaisuus, jolla Kassa muuntuu koko ruudun tilaan. Lisäosaa käyttämällä pikapainikkeiden määrä kasvaa huomattavasti, ja kassan käyttö nopeutuu entisestään.

 

Näkymä normaalitilassa

 

Näkymä kokoruudun tilassa

 

 

Varastopoistot suoraan kassalta

Erply lisäosan avulla varastopoistot voi tehdä suoraan kassalta. Esimerkiksi rikkoutuneet tuotteet tai annetut näytekappaleet voi merkitä poistoihin saman tien, eivätkä ne jää roikkumaan tai unohdu päivän aikana. Poisto on helppo tehdä heti, eikä se vaadi taustajärjestelmässä säätämistä.

Lisäosan saat käyttöön asiakastuestamme pyytämällä!

 

Tee varastopoistot suoraan kassalla käyttämällä Inventory Write-Off -painiketta

 

Oma viesti asiakkaan kuittiin

Lisää hauska viesti asiakkaasi kuittiin Muistiinpanot -painikkeella! Oman tekstin lisäämiseen menee vain pari sekuntia, ja se ilmestyy näkyviin asiakkalle annettavaan kuittiin. Kyseessä ei ole siis jokaiseen kuittiin määritelty valmis teksti, vaan voit kirjoittaa haluamasi tervehdyksen yksilöllisesti valitsemallesi asiakkaalle, ja piristää juuri hänen päiväänsä.

 

Muistiinpanot -painiketta klikkaamalla pääset kirjoittamaan viestiä.

 

 

Kirjoita haluamasi teksti Kuitin lisätiedot -kohtaan. Teksti tulee näkyville asiakkaan kuittiin.

 

 

Nopea käyttäjän vaihto kassalla

Vaihda käyttäjää kassalla nopeasti PIN-koodin avulla. Painamalla kassan henkilökuvaketta pääsee suoraan syöttämään oman, henkilökohtaisen PIN-koodin, joka kirjaa oikean käyttäjän heti sisään – ilman sen pitempiä prosesseja.

Klikkaa henkilökuvaketta, jolloin kirjautumisikkuna aukeaa.

 

Syötä PIN ja kirjaudu sisään.

 

 

Seuraavat kuukauden vinkit tulevat Maaritilta – seuraa meitä Facebookissa ja Twitterissä, niin saat uudet vinkit käyttöön viikoittain!

Kokeile järjestelmää 30 päivää maksutta

Aloita tästä