Elisa Kassa on modernisoinut palvelunsa ja siirtänyt ohjelmiston kokonaisvastuun ERPLY OÜ:lle 1.1.2018 alkaen.

Elisa Kassa-palvelun käyttäjille toimenpide ei aiheuta muutoksia. Kokonaispalvelu jatkuu keskeytyksettä entisenlaisena, mutta laskutus siirtyi Erplylle 1.1.2018 alkaen.

Erply on toiminut Elisa Kassa-palvelun kumppanina Elisa Oyj:lle ja vastannut palvelun tuottamisesta Elisa Kassa asiakkaille vuodesta 2015.

“Päämääränämme on tarjota kaikki mahdollinen tuki kauppiaille, jotta heidän liiketoimintansa voisi kasvaa nykypäivän vaatimusten mukaisesti. Elisan ansiosta meillä on laatutietoinen asiakaskunta, jonka palveleminen on meille sydämenasia”, sanoo Erply OÜ:n toimitusjohtaja Kris Hiiemaa.

Ilmainen asiakaspalvelu Elisa Kassa asiakkaille

Erply vastaa jatkossa kokonaispalvelusta Elisa Kassa asiakkaille, mukaan lukien tukipalvelut. Vuoden 2018 alusta alkaen tukipalvelut sisältyvät kuukausimaksuun eli yhteydenotoista Erplyn asiakaspalvelunumeroon ei veloiteta asiakkailta lisämaksua.

Erply-palveluun liittyvissä asioissa yritystäsi palvelee Erply OÜ:n suomenkielinen asiakastuki arkisin klo 9.00-17.00, puh. 09 7479 0284 tai tuki@erply.com.

Elisa laitteiden laskutus

Mikäli yritykselläsi on kuukausittain laskutettavia Elisa Kassa – laitteita, jatkuu niiden laskutus edelleen Elisa Oyj:n kautta.

Kokeile järjestelmää 30 päivää maksutta

Aloita tästä