Yhteistyön ansiosta voit tarjota myymälässä yhtä kattavat maksuvaihtoehdot kuin verkkokaupassa – ja samalla teet ostamisesta smoothia asiakkaillesi:

 

  • Kasvata keskiostosta kattavilla maksuvaihtoehdoilla
  • Asiakas voi maksaa nyt, myöhemmin tai erissä
  • Helpota asiakkaan ostopäätöstä
  • Ei työläitä luottohakemuksia
  • Ei vaadi erillistä sovellusta, kuittaus älypuhelimella riittää.

 

Klarna In-store on integroitu suoraan Erplyn ohjelmistoon, joten et tarvitse mitään erillisiä laitteita tai järjestelmiä sen käyttöön.

 

 

Vastaanota maksuja siellä missä asiakkaasi ovat

Nykypäivän asiakkaat ovat tottuneet verkossa maksamiseen, ja haluavat netissä kokemansa helppouden myös myymälään. Erplyn ja Klarnan yhdessä tarjoama palvelu on optimoitu parantamaan asiakkaasi ostokokemusta ja kasvattamaan yrityksesi myyntiä.

Klarna In-storen avulla myymälässä maksaminen on helppoa eikä vaadi erillistä sovellusta. Asiakas yksinkertaisesti vain saa älypuhelimeensa tekstiviestinä linkin kassalle, jossa maksu hoidetaan loppuun.

 

Ideasta toteutukseen

 

Idea. Totuuden hetki – asiakkaasi on ostoaikeissa. Myyntitiimisi voi auttaa tekemään ideasta päätöksen tarjoamalla kattavan valikoiman edullisia maksuvaihtoehtoja.

 

Ilmoitus. Asiakkaasi saa ilmoituksen älypuhelimeensa. Hänen ei tarvitse olla entuudestaan Klarnan asiakas, mutta jos on, järjestelmä tunnistaa asiakkaan ja maksu hoituu vielä nopeammin.

 

Maksuvaihtoehdot. Valinnan vapaus. Asiakas voi valita, kuinka haluaa maksaa ostoksensa: nyt, myöhemmin vai eriin pilkottuna. Enemmän vaihtoehtoja tarkoittaa enemmän myyntiä.

 

Luotto. Vastuullisenkin rahoituksen saaminen voi olla smoothia. Ensirahoituksen saaminen kestää keskimäärin 45 sekuntia – huomattavasti vähemmän, kuin perinteisen tiskillä tehtävän rahoitushakemuksen läpivienti.

 

Valmista! Erply ja Klarna pitävät huolen lopusta. Riskienhallinta, maksumuistutukset, rahansiirrot ja loistavan asiakaskokemuksen varmistaminen ovat huippuluokkaa.

 

 

Tarjoa asiakkaillesi todellinen valinnanvapaus maksamiseen

Yksi koko ei sovi kaikille ja sama pätee maksamiseen. 78% asiakkaista kertoo, että vaihtoehdot maksutavoissa ovat tärkeitä. Tarjoamalla laajasti muitakin maksuvaihtoehtoja kuin korttimaksun, mukaan lukien vastuullisen rahoituksen, teet shoppailusta helpompaa ja turvallisempaa kaikille osapuolille.

 

Ei odottelua rahoituspäätöksestä

Asiakkaan ei tarvitse enää seistä tiskillä odottamassa rahoituspäätöksen käsittelyä. Tuotteen ostaminen rahoituksella on yhtä helppoa kuin sen maksaminen välittömästi. Lisäksi asiakas saa mahdollisuuden maksaa tuotteen myöhemmin laskulla. Eikä tarvitse jonottaa tiskille tekemään rahoituspapereita tai odottaa päätöstä.

Rahoituksen valitsevien asiakkaiden keskimääräisen ostoksen arvo on 58% korkeampi kuin muiden, joten helpon ja vastuullisen rahoituksen tarjoaminen auttaa sekä asiakasta että sinua.

 

 

Klarna

Klarna syntyi vuonna 2005, tavoitteenaan lopettaa turvattomat ostokokemukset verkossa. Tänään yritys on yksi Euroopan suurimmista pankeista, joka tunnetaan turvallisista ja sujuvista maksupalveluista sekä lyömättömästä asiakaskokemuksesta.

Klarna toimii kansainvälisesti 14 maassa ja sen menestyksen takana on yli 2000 työntekijää. Klarna tarjoaa ratkaisuja yli 60 miljoonan kuluttajan ja 90 000 kauppiaan tarpeisiin. Yritys tarjoaa suora- ja erämaksupalveluita sekä mahdollistaa tuotteiden maksamisen toimituksen jälkeen –  sujuvasti yhden klikkauksen maksukokemuksella. Klarna antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa ostoksensa milloin ja miten he haluavat.

 

Voit ottaa yhteyttä myös suoraan Klarnaan:

 

Vaito Sauna-aho

Partner Manager

Commercial

+358 40 825 7427

vaito.sauna-aho@klarna.com

 

 

Kokeile järjestelmää 30 päivää maksutta

Aloita tästä