NRF Retail’s Big Show -messut järjestetään vuosittain tammikuussa New Yorkissa. Avasimme messuilla oman, ilmaisen karkkikaupan esitelläksemme uutta Erply itsepalvelukassaa.

 

Uusi vuosi on tuonut Erplylle paljon hyviä uutisia. Olemme juhlineet New Yorkin konttorimme muuttoa uusiin, entistä suurempiin tiloihin. Parhaat uutiset tulevat kuitenkin tuotekehityksemme puolelta, koskettaen asiakkaitamme maailmanlaajuisesti: saimme valmiiksi uuden itsepalvelukassan tuotekehityksen, sekä uuden mobiilimaksuja tukevan mobiilikassan, joka toimii iOS-järjestelmässä. Kumpikin tekniikka on esillä messuilla, jossa vieraat voivat kokeilla karkkikaupassamme maksutapahtuman suorittamista itse, ja New Yorkin konttori järjestää asian tiimoilta myös omia työpajoja.

 

Itsepalvelukassat ovat saavuttaneet vakaan aseman vähittäiskaupoissa, ja yhä useammat myymälät myös Suomessa ovat siirtymässä uuden, innovatiivisen teknologian käyttöön. Erplyn pilvipohjainen, älykäs kassajärjestelmä on erittäin turvallinen ja luotettava – edes nettiyhteyden katketessa myyntitapahtuma ei keskeydy, vaan kassa jatkaa toimintaansa myös offline-tilassa.

 

 

NRF:n retail-messut ovat maailman suurin vähittäiskaupan tapahtuma, johon odotetaan tänä vuonna yli 37,000 kävijää lähes sadasta eri maasta. 13.-15.1. järjestettävien messujen teemana ovat tänä vuonna teknologian innovaatiot, omnichannel-kaupankäynti sekä muuttuva kuluttajakäyttäytyminen. Erply on mukana messuilla jo viidettä kertaa. Muita messuilla mukana olevia yrityksiä ovat muun muassa Apple, Amazon, Gap, H&M, Ikea, Levi Strauss & Co, Nike, Ralph Lauren sekä Walt Disney.

 

 

Erplyn uusi toimisto, 37th Street, Manhattan

Kokeile järjestelmää 30 päivää maksutta

Aloita tästä