pointer text

Jätä yhteystietosi niin myyjä on yhteydessä pian

Lisätietoja

Integraatiot

Yhdistä helposti yrityksesi muihin järjestelmiin

Avointen teknisten rajapintojen ansiosta voit yhdistää Erply kassajärjestelmän yrityksesi muihin tärkeisiin järjestelmiin.

Nets

Nets on Pohjoismaiden johtava maksupäätteitä ja maksujärjestelmiä sekä maksukorttipalveluja tarjoava yritys. Mikäli tarvitset maksupäätteen yrityksellesi tai haluat yhtenäisen pohjoismaisen maksupäätejärjestelmän, saat sen meiltä. Nets toimii Pohjoismaiden laajuisesti, mutta tukee ratkaisujen käyttöönottoa ja käyttöä paikallisesti.

Turvallisuus on Netsille ensisijaisen tärkeää. Laitevalmistaja ja Nets ovat hankkineet sertifioinnin maksupäätteelle, ohjelmistoille ja välityspalvelulle, jotka täyttävät myös korttiyhtiöiden ja viranomaisten turvallisuusmääritykset. Koska maksupääte on kaikkien Pohjoismaisten pankkien hyväksymä, voit valita tapahtumien vastaanottajan laajasta joukosta.

Nets maksupäätteiden ominaisuuksia

  • Korttitapahtuma kestää lähimaksukortilla vain 1-2 sekuntia.
  • Tehokkuutta entisestään parantavat tehokas suoritin, laajakaistayhteys ja Netsin nopea välityspalvelu.
  • Selkeän graafisen värinäytön ja suurten näppäinten ansiosta päätettä on helppo käyttää.
  • Näppäinsuoja pitää sivullisten katseet loitolla ja maksajan PIN-koodin turvassa.
  • Suuri ja selkeä värinäyttö
  • Lähimaksuominaisuus
  • Helppo ja nopea käsitellä

Verifone

Finvoice- verkkolasku yrityksille

​Suomessa yleisesti käytössä oleva Finvoice-verkkolaskukuvaus on suomalaisten pankkien määrittelemä.

Finvoice-esitystapaan perustuvassa Finvoice-välityspalvelussa ostaja vastaanottaa laskun sähköisessä muodossa omiin taloushallinnon järjestelmiinsä ja lasku on täsmäytettävissä tilausviitteellä suoraan tilaukseen. Verkkolaskuaineistoja voidaan välittää pankkiyhteysohjelmalla pankin kautta, kuten maksuaineistot, tai sähköisten laskujen välitystä tarjoavien verkkolaskuoperaattoreiden kautta.

Maventa

Helppo ja kustannustehokas verkkolaskujen lähetystapa. Maksu lähetettyjen ja vastaanotettujen laskujen määrän mukaan.

Netvisor

Automatisoitu taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelma, jossa kaikki tieto liikkuu ja kohdistuu automaattisesti.  Netvisor mahdollistaa reaaliaikaiseen tietoon perustuvan liiketoiminnan johtamisen ja antaa työkalut joiden avulla voit ennakoida mm. lähitulevaisuuden kassavirran.

Stockmann

Stockmannin myyntiasiakirjojen tuonti CSV-tiedostosta. Stockmannin asiakasnumeron tunnistaminen, kun asiakas käyttää Stockmannin asiakaskorttia.

Vilkas

Kasvata myyntiäsi verkkokaupan avulla! Myymälän ja verkkokaupan yhdistäminen onnistuu vaivatta ilman isoja asennusprojekteja. Yhdistämisen jälkeen näet yhdestä paikasta tuotetietosi, varastosi tilanteet sekä myynnit.

Varastosaldot

Automaattisesti päivittyvien varastosaldojen myötä sinä ja asiakkaasi olette ajan tasalla siitä, mitä on tarjolla. Vältät ylimyynnin ja vihaiset ja tyytymättömät asiakkaat, sekä säästät aikaa selvittelyltä.

Tuotteet

Siirtämällä tuotetiedot automaattisesti säästetään aikaa näpyttelyltä ja vältetään virheet kriittisissä numeroissa, kuten hinnat, alvit ja tuotekoodit. Yhtenevät tiedot ohjelmistojen välillä helpottavat hallinnointia ja ovat edellytys muiden integraatioiden onnistumiselle.