"Skaalautuva järjestelmä, joka kasvaa yrityksesi mukana"
Business.com
"Ihanteellinen keskikokoiselle tai nopeasti kasvavalle yritykselle"
PCMAG
"Kivuton asentaa, tehokas mutta helppokäyttöinen"
financesonline.com

VÄHÄN MEISTÄ ERPLYLLÄ

Erply sai alkunsa voitokkaana Seedcamp -startupina vuonna 2009, ja yritys perustettiin virallisesti vuonna 2010. Aluksi tarjosimme B2B -ohjelmistoratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille, ja kasvoimme nopeasti tuottamaan vähittäiskaupan tarpeisiin täysin mukautuvaa kassa- ja varastonhallintajärjestelmää. Asiakaskuntamme kattaa laajan skaalan yksinyrittäjistä ketjuliikkeisiin ja kivijalasta verkkokauppaan.

Tänä päivänä yli 100,000 myymälää ympäri maailman käyttää ohjelmistoamme yli 15 eri kielellä, ja käsittelemme vuosittain yli miljardi transaktioita.

Asiakkaamme eivät käytä Erplyä vain kassatapahtumiin – sitä käytetään myös apuna yritystoiminnan kasvattamiseen, myynnin tehostamiseen, henkilöstönhallintaan sekä CRM:n ylläpitoon.

Valtaosa tuotekehitystiimistämme työskentelee IT-yritysten keskittymässä Tallinnassa, ja myös Suomi-tiimimme istuu yhdessä Tallinnan toimistoistamme. Pääkonttorimme sijaitsee New Yorkin ytimessä. Lisäksi toimipisteemme löytyvät Providencesta, Lontoosta, Torontosta ja Sydneystä.

Kansainvälinen tiimimme työskentelee jatkuvasti kehittääkseen Erplystä entistäkin parempaa ohjelmistoa päivittämällä kasvavaa listaa järjestelmän ominaisuuksista ja integraatioista. Uusin lisäys laajaan kassapalveluiden valikoimaamme on Erply Itsepalvelukassa.

ERPLY NUMEROINA

5

maassa toimipisteet

24/7

asiakastuki

£
$
¥

kaikki valuutat tuettuja

20%

kasvu ensimmäisen Erply -asiakasvuotesi aikana

5,000,000

transaktiota kuukaudessa