pointer text

Jätä yhteystietosi niin myyjä on yhteydessä pian

Lisätietoja

Kassajärjestelmä

 

Kassajärjestelmä, jota voit käyttää tietokoneella, puhelimella tai tabletilla

ERPLY kassajärjestelmän avulla voit hoitaa yrityksesi toiminnot tehokkaasti ja tyylikkäästi. Pilvipohjainen, liikkuvan liiketoiminnan mahdollistava  ja helposti muokattava ERPLY palvelu helpottaa kassapisteillä toimintaa. Kassajärjestelmä on täysin integroitu iPad ja Android tableteille, Windows työasemille, älypuhelimille ja kassalaitteille. Voit tarkistaa myyntien tilanteen, hyödyntää asiakastietoja ja hallinnoida varastoa tai tuotteitasi liikkeellä ollessasi, eli missä ja milloin tahansa!

 

 

Hoida päivittäinen myynti tehokkaasti

Palvelumme on suunniteltu pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Kassajärjestelmän tärkein tehtävä on tehdä päivittäisestä myyntityöstä helppoa ja nopeaa. Tämän takia olemme panostaneet Erplyn käytettävyyteen. Selkeä ja looginen käyttöliittymä tekee asiakastiedon hausta, uusien asiakkaiden lisäämisestä ja maksusuoritusten tekemisestä sujuvaa. Tiedot siirtyvät reaaliajassa taustajärjestelmään, jolloin kirjanpito ja raportit ovat aina ajan tasalla.

 

Nopea & Reagoiva

Myyntitapahtumia pitää pystyä luomaan myös mahdollisten yhteyskatkosten aikana. ERPLY kassajärjestelmä tuo ratkaisun myös yhteyskatkosten varalle. Kassajärjestelmän Offline-toiminto mahdollistaa myyntitapahtumien tekemisen, vaikka nettiyhteys ei toimisi. Uusi Kassa -käyttöliittymä nopeuttaa kosketusnäytön toimivuutta ja auttaa toimintanopeuden ylläpitämistä päivän kiireisimpinä hetkinä. Jos kosketusnäytön käyttö ei ole mieleistä, niin palveluamme voit käyttää myös näppäimistön ja hiiren avulla. Valinta on sinun!

Käyttöönotto on helppoa

Erply kassajärjestelmän asennus ja käyttöönotto on vaivatonta. Järjestelmän perusasetukset on määritelty valmiiksi, sinun tarvitsee vain seurata asennusohjeita. Kassajärjestelmä käyttää ns. suoraa tulostusteknologiaa, jolla saavutetaan 65% nopeampi kuittien tulostus verrattuna normaaleihin tulostusajureihin. Ajureista puheenollen – ne eivät ole enää tarpeen. Tulostimen, asiakasnäytön tai kassan asennus  tapahtuu liittämällä laitteet kiinni ja laittamalla ne päälle.

Offline-tila

Katkesiko nettiyhteys? Ei hätää. ERPLY kassajärjestelmä tunnistaa mahdollisen yhteyskatkon ja siirtyy automaattisesti Offline-tilaan. Kun yhteys palautuu, siirrytään heti takaisin Online-tilaan ja tiedot synkronoidaan automaattisesti pilvipalveluun. Käytätkö kassaa esimerkiksi messutapahtumassa tai ulkona ilman vakaata internetyhteyttä? Ei ongelmaa, kaikki tapahtumat siirtyvät heti kassajärjestelmään, kun saat yhteyden internettiin. Päivität sitten asiakastietoja, lisäät uusia tuotteita tai suoritat myyntejä, kaikki tiedot tallentuvat ja synkronoituvat kassajärjestelmään, kun nettiyhteys on taas saatavilla.

Tehokas taustajärjestelmä

Kassajärjestelmä ei olisi mitään ilman tehokasta taustajärjestelmää. Taustajärjestelmässä on esimerkiksi automaattinen varastonlisäys, kun tuotteiden määrä laskee alle määritellyn tason. Lisäksi toiminnoista löytyvät asiakasrekisteri,  kanta-asiakasohjelmat, myyntikampanjat, kupongit, työntekijöiden provisioiden hallinta sekä lukuisia muita hyödyllisiä toimintoja.

Pilvipohjainen palvelu

ERPLY kassajärjestelmä on loistava esimerkki pilvipalveluiden parhaista ominaisuuksista. Monipuolinen Windows ja Mac -käyttöliittymä on nopea ja vaivaton asentaa, tehokas mutta helppokäyttöinen, ja laitteistovaatimukset ovat minimissä, joten voit ottaa halutessasi höydyn irti myös hieman vanhemmilla laitteilla. Yhteyskatkot eivät ole enää ongelma. ERPLYn kassajärjestelmä toimii niin online- kuin offline-tilassa käyttämällä hyödykseen viimeisintä Cloud Hybrid -teknologiaa. Teknologian avulla kassalla voi työskennellä offline-tilassa, jolloin kassa tallentaa tiedot paikalliseen tietokantaan, ja siirtää kaiken tiedon pilvipalveluun automaattisesti kun nettiyhteys on taas käytettävissä. Ota kaikki irti selainpohjaisesta kassajärjestelmästä, ilman huolta yhteyksien toimivuudesta!

 

 

Hoida myynti vaikka liikkeellä ollessasi ERPLY kassajärjestelmällä

ERPLY kassajärjestelmän avulla voit hoitaa yritystäsi tehokkaasti ja joustavasti. Pilvipohjainen, liikkuva ja helposti asennettava ERPLY yksinkertaistaa kassojen toimintaa. Kassajärjestelmä on täysin integroitu iPad ja Android -tableteille, työasemille, älypuhelimille ja kassajärjestelmien laitteille. Tarkista myynnit, hyödynnä asiakastietojasi ja hallinnoi varastoasi tai tuotteitasi internetin kautta mistä vain!

 

 

Luo myyntitapahtumat sähäkästi

Kaikki pienistä käteismyynneistä monimutkaisiin myyntitilauksiin onnistuu silmänräpäyksessä. Kirjaudu kassaan mobiilisti ja myy tuotteitasi milloin vain, missä vain. Synkronointi pilvipalveluun tapahtuu automaattisesti.

Tuotteiden palautus

Palautukset eivät enää aiheuta päänvaivaa. Voit palauttaa ja mitätöidä tuotteita täysin mobiilisti. Syötä asiakkaan laskun numero, avaa lasku, valitse palautettavat tuotteet, ja tee hetkessä hyvitys asiakkaalle.

 

Lisää tuotteita mobiililaitteella

Tuotetietoja voit hallinnoida vaikka liikkeellä ollessasi. Voit lisätä uuden tuotteen järjestelmään puhelimella tai tabletilla, ja lisätä tuotekuvan mobiililaitteellasi tuotetietoihin. Vaihda tuotteiden hintaa tai ALV-kantaa ja tee myyntiä liikkeellä ollessasi.

 

Tulostus mobiililaitteella

Tulosta kuitteja ja raportteja mobiililaitteestasi langattomaan tulostimeesi. Voit käyttää tabletin kanssa integroitua maksupäätettä, ja tulostaa kassakuitin maksupäätteen pritterillä. Erillistä kuittiprintteriä ei enää tarvita!

 

Kustomoitavat myymäläasetukset

ERPLY:n taustajärjestelmällä myymälän perustaminen on helppoa. Määritä myymälän ja kassapisteen perustiedot, ja homma alkaa olla valmis myynnin tekemiseen. Voit lisätä toimipaikkoja, hallinnoida varastoja, seurata työntekijöiden työaikaa – ja tämä kaikki on valmiina vain muutamassa minuutissa. Monen myymälän hallinnointi onnistuu yhdellä laitteella!

 

Vuorovaikutusta asiakkaan kanssa

Tunne asiakkaasi ja luo pitkiä asiakassuhteita hyödyntämällä ERPLYn CRM-toimintoja. Lisää asiakkaita liikkeellä ollessasi samalla kun kohtaat heidät. Seuraa tärkeitä asiakkaitasi ja tarjoa heille erikoishintoja, alennuksia tai kanta-asiakasohjelmia.

 

Kuitit sähköpostitse

ERPLY kassajärjestelmällä voit lähettää kuitin asiakkaan sähköpostiin. Enää ei välttämättä tarvitse tulostaa paperikuittia.

Tehokas taustajärjestelmä apunasi

Automaattinen varastontäydennys

Selvitä mitkä tuotteet myyvät ja mitkä eivät! Tarkista tuoteraporteilta tuotteiden kysyntä ja automatisoi varastontäydennystoiminnot ERPLY kassajärjestelmän minimi- ja maksimi-varastoarvoilla. Hallinnoi koko varastoasi reaaliajassa mistä tahansa yhdellä järjestelmällä.

Reaaliaikainen raportointi kaikista myymälöistäsi

ERPLY kassajärjestelmä toimii selaimessa, joten voit kirjautua sisään mistä tahansa ja milloin tahansa. Voit katsoa ja luoda haluamiasi raportteja, seurata myyntejä, muokata tuotteitasi tai tarkkailla työntekijöitäsi helposti ja nopeasti. Muunna raporttisi excel-muotoon napin painalluksella!

Yli satatuhatta yritystä maailmanlaajuisesti

“Tarvitsin kassajärjärjestelmän joka toimii iPadilla, koska halusin suorittaa myynnin mobiilisti. ERPLY ja iPad olivat erinomainen ratkaisu ongelmaani. ERPLY ei ole ainoastaan kassa, vaan se seuraa myös suorituksia, myyntejä ja varastoani. Suurin osa näkemistäni ohjelmistoista on ollut vain varastonhallintaa varten.” -NYLuxuryWatches

 

Erply kassaratkaisut on suunnattu etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille.
NÄIN OTAT KAIKEN HYÖDYN IRTI ERPLY KASSASTA

Katso opetusohjelma ja opi käyttämään ERPLY Kassajärjestelmää


Katso opetusohjelmia