pointer text

Jätä yhteystietosi niin myyjä on yhteydessä pian

Lisätietoja

Klarna

Klarna In-storen avulla myymälässä maksaminen on helppoa eikä vaadi erillistä sovellusta. Asiakas yksinkertaisesti vain saa älypuhelimeensa tekstiviestinä linkin kassalle, jossa maksu hoidetaan loppuun. Yhteistyön ansiosta voit tarjota myymälässä yhtä kattavat maksuvaihtoehdot kuin verkkokaupassa.

  • Kasvata keskiostosta kattavilla maksuvaihtoehdoilla
  • Helpota asiakkaan ostopäätöstä
  • Ei työläitä luottohakemuksia
  • Ei vaadi erillistä sovellusta, kuittaus älypuhelimella riittää.
klarna erply idea

Idea.

Totuuden hetki – asiakkaasi on ostoaikeissa. Myyntitiimisi voi auttaa tekemään ideasta päätöksen tarjoamalla kattavan valikoiman edullisia maksuvaihtoehtoja.

klarna erply ilmoitus

Ilmoitus.

Asiakkaasi saa ilmoituksen älypuhelimeensa. Hänen ei tarvitse olla entuudestaan Klarnan asiakas, mutta jos on, järjestelmä tunnistaa asiakkaan ja maksu hoituu vielä nopeammin.

klarna erply maksuvaihtoehdot

Maksuvaihtoehdot.

Valinnan vapaus. Asiakas voi valita, kuinka haluaa maksaa ostoksensa: nyt, myöhemmin vai eriin pilkottuna. Enemmän vaihtoehtoja tarkoittaa enemmän myyntiä.

klarna erply luotto

Luotto.

Vastuullisenkin rahoituksen saaminen voi olla smoothia. Ensirahoituksen saaminen kestää keskimäärin 45 sekuntia – huomattavasti vähemmän, kuin perinteisen tiskillä tehtävän rahoitushakemuksen läpivienti.

klarna erply valmista

Valmista!

Erply ja Klarna pitävät huolen lopusta. Riskienhallinta, maksumuistutukset, rahansiirrot ja loistavan asiakaskokemuksen varmistaminen ovat huippuluokkaa.

 

Klarna logo

Klarna syntyi vuonna 2005, tavoitteenaan lopettaa turvattomat ostokokemukset verkossa. Tänään yritys on yksi Euroopan suurimmista pankeista, joka tunnetaan turvallisista ja sujuvista maksupalveluista sekä lyömättömästä asiakaskokemuksesta.

Klarna toimii kansainvälisesti 14 maassa ja sen menestyksen takana on yli 2000 työntekijää. Klarna tarjoaa ratkaisuja yli 60 miljoonan kuluttajan ja 90 000 kauppiaan tarpeisiin. Yritys tarjoaa suora- ja erämaksupalveluita sekä mahdollistaa tuotteiden maksamisen toimituksen jälkeen – sujuvasti yhden klikkauksen maksukokemuksella. Klarna antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa ostoksensa milloin ja miten he haluavat.