pointer text

Jätä yhteystietosi niin myyjä on yhteydessä pian

Lisätietoja

Meistä

 

Visio

Kuvittele seuraava – rentoudut kauniin saaren hiekkarannalla ja samanaikaisesti yrityksesi pyörii tehokkaasti ja sujuvasti. Liian hyvää ollakseen totta?

Tämän ERPLY voi tarjota. Meidän kanssamme et hyödy pelkästään myymälässä toimivasta kassajärjestelmästä. Me otamme vastuun myös tehokkaasta taustajärjestelmästä.

ERPLY tarjoaa sinulle paljon enemmän kuin pelkän myyntiohjelmiston. Taustajärjestelmämme on helpoin ja tehokkain tapa pitää huolta varastostasi ja tuotteistasi. Tarjoamme sinulle lukuisia ominaisuuksia, ilman lisäkustannuksia. Vaikka ERPLY:llä on kaikki samat toiminnot kuin kilpailijoillamme, osaamme kuitenkin erottautua massasta. Olemme nopeita, luotettavia ja joustavia.

 

Olemme erityisen ylpeitä taustajärjestelmämme toiminnasta. ERPLY aloitti liiketoiminnan taustajärjestelmän toiminnoilla ja toimme B2B-ominaisuuksia pienille ja keskisuurille yrityksille. Useat ERPLY:n taustajärjestelmän toiminnot, jotka ovat tällä hetkellä käytössä, ovat peräisin pitkäaikaisilta kehittäjiltämme, jotka ovat löytäneet toimivia ratkaisuja yritysten päivittäisten toimintojen hoitamiseen.

 

 

Tarinamme

Erply on perustettu vuonna 2009. Tavoitteenamme on ollut luoda yrityksille helpoin ja tehokkain järjestelmä varastojen ja tuotteiden hallintaan. Laiteriippumattomuus on ollut periaatteenamme alusta lähtien. Yhdeksän vuoden jälkeen voimme todeta onnistuneemme. ERPLY on saavuttanut vahvan aseman kassajärjestelmien markkinoilla satojen ominaisuuksien, mobiiliratkaisujen, kymmenien tuettujen kielien ja tehokkaan API-rajapinnan ansiosta. Olemme menestyksellisesti muuttaneet vähittäiskaupan ohjelmistojen maailma pilvipohjaisella järjestelmällä, joka on korvannut vanhat palvelimet ja poistanut manuaalisten ohjelmistopäivitysten ja ylläpidon tarpeen.

Pyrimme jatkuvaan kehitykseen, ja ERPLY:n kehitystiimissä työskentelevätkin alansa parhaimmat asiantuntijat.

Pääkonttorimme sijaitsee New Yorkissa.

Ratkaisumme hallinnoi miljardeja transaktioita vuosittain, ja meillä on yli 250 000 käyttäjää eri puolilla maailmaa, joita tuemme peräti 30 eri kielellä.
NÄIN OTAT KAIKEN HYÖDYN IRTI ERPLY KASSASTA

Katso opetusohjelma ja opi käyttämään ERPLY Kassajärjestelmää


Katso opetusohjelmia