Nopea ja helppo asennus


Uuden kassajärjestelmän asennus tarkoittaa tavallisesti vaikeaa oppimisprosessia, kalliita asennuskustannuksia ja tuntikausia puhelinkeskusteluja asiakastukeen. Sen ei tarvitse olla näin! ERPLY on ohjelmisto palvelu. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjelmisto on tuettu ja ylläpidetty meidän sertifioitujen insinöörien toimesta.( Tämä tarkoittaa, että ohjelmistoa ylläpitää ja tukee oman alan ammattilaiset.)  Olemme auttamassa Sinua palvelun ja kassalaitteiden käyttöönotossa. Laitetaan yhdessä tuotekanta, asiakasrekisteri ja yrityksesi perustiedot kuntoon. Tämän jälkeen voitkin aloittaa myynnin!

Skaalautuvuus


ERPLY on web-pohjainen kassajärjestelmä vähittäismyyjälle, joka on kiinnostunut kasvusta, innovaatiosta ja keskitetystä hallinnasta. Tarjoamme etenkin vähittäismyyntiketjuille tarkoitettuja työkaluja, kuten alueelliset hinnastot, tallennetut pikavalinnat, rinnakaisverokantojen käyttö, vertailuraportit ja paljon muuta.

 

Pilvipohjainen Kassajärjestelmä offline-toiminnolla


Yksi ominaisuus, millä EPRLY erottuu muista,  on 100%  offline-toiminto kassajärjestelmässä. ERPLY käyttää parhainta teknologiaa, jotta kauppiaat voisivat nauttia pilvipalvelun hyödyistä ilman Internet- riipuvuutta. Kassa toimii täysin itsenäisesti, synkronointi taustajärjestelmään tapahtuu niinkin useasti kuin joka minuutti.

Tietoliikennekatkokset eivät ole enää ongelma, sillä kassaratkaisumme toimii myös offline-tilassa hyödyntäen parasta pilvipalvelu-teknologiaa. Offline-tilanteessa tallennetaan tietoja paikallisesti ja synkronisoidaan automaattisesti takaisin pilveen, kun tietoliikenneyhteys palautuu.  Nauti pilvipohjaisen palvelun eduista ilman huolta yhteyksien toimintavarmuudesta.

Avoin API helppoihin integraatioihin

Erply tarjoaa oman API (Application Programming Interface) sarjansa (via erply.com/api/). Avoimet rajapinnat mahdollistavat kassajäejestelmän integroinnin yrityksesi muihin tärkeisiin järjestelmiin, kuten taloushallintoon tai verkkokauppaan. Kaikki integraatiot ovat mahdollisia. Tavoitteena on saavuttaa se, mihin kaikki liiketoiminnan harjoittajat pyrkii eli keskitetysti hallitsemaan kaikkia toimintoja. Esimerkiksi integraatio verkkokauppaan mahdollistaa yrityksesi kivijalan ja verkkokaupan tuotehallinnan hoitamisen yhdellä palvelulla.

Vertailuraportit


ERPLY tarjoaa laajan valikoiman raportteja, mutta se ei ole vielä kaikki! Voit käyttää vertailusuodatinta tarkentaaksesi analyysejä ajanjaksojen, työntekijöiden, lokaatioiden ja muiden parametrien välillä. Tämän kaiken voit helposti tulostaa, lähettää sähköpostitse tai viedä Exeliin. Tosi tehokas työkalu monen kaupan jälleenmyyjälle.

Kevyet laitevaatimukset


Säästä rahaa ja säilytä jo olemassa oleva laitteisto! ERPLY on yhteensopiva useimpien laitteiden kanssa, joten esimerkiksi kassajärjestelmän vaihto ei tuota lisäkustannuksia laitteiden osalta. ERPLY kassajärjestelmää voit käyttää eri laitteilla kuten iPad:llä, Windows tietokoneella, Android-tabletilla tai Mac:lla.

Myynninedistämistoimet

Sisäänrakennettu moduuli myynninedistämistä varten mahdollistaa mukaudettujen myyntikampanjoiden luomisen, jotka perustuvat määrättyihin sääntöihin. Määritä ajanjakso, sijainti tai asiakasryhmä parametreiksi. Varustettu erilaisilla mahdollisuuksilla myynninedistämistä varten – automaattisesta sovelluksesta tulostetun kuponkin lunastukseen seuraavalla ostolla, jotta se kannustaisi asiakasta ostojen toistamiseen

Lisää myyntiä kuponkien avulla


Järjestelmä pystyy luomaan, tulostamaan, skannaamaan ja lunastamaan kuponkeja. Mahdollisuus luoda mukautettuja kuponkeja ja soveltaa niitä tiettyihin kampanjoihin antaa vapauden luoda kampanjoita muutamassa minuutissa kuten ammattilainen.
Yksityiskohtaiset kuponkiraportit näyttävät kuinka monta kuponkia on lunastettu ja mistä tavaroista ja ketkä asiakkaat ovat kuponkeja hyödyntäneet.

Työntekijöiden hallinta


Hallitse henkilöstöä samassa järjestelmässä, missä hallinnoit myyntiäsi.  Erplyn palvelussa on työajanseurantatoiminnot. Raporttien avulla voit helposti seurata työntekijöiden työaikaa.Työntekijöiden myyntikomissioseuranta voidaan myös hoitaa samalla ja myyntikomissiot voi asettaa joko prosentteina tai euro-määrinä tavoitteiden saavuttamiseksi. Tunnista parhaat myyjäsi ja maksa komissiot yhden raportin kautta.

Palvelu käytössä Mobiililaitteilla


Oletko liikkeellä? Ota ERPLY kanssasi! Pilvipohjaisen ERPLY palvelun avulla voit nähdä yrityksen tiedot mistä tahansa laitteesta / paikasta, jossa on internetyhteys. Näe myyntitietosi, päivitä hinnoittelua tai tee muutoksia missä ja milloin tahansa!

 

Try it for free