Kuitti ei ole vain oston todiste, mutta ensimmäinen asia, jonka puoleen asiakas kääntyy nähdäkseen tuotteen täsmälliset tiedot heti ostoksen tekemisen jälkeen. Kuittiin hyödyllisten tietojen, kuten aukioloaikojen tai vilpittömän viestin lisäämisellä voi olla positiivinen vaikutus asiakkaisiin ja siihen, miten he sitoutuvat yritykseenne. Ei tarvitse edes sanoa, että tarkkojen, helposti lähestyttävien tietojen tarjoaminen ja johdonmukaisen brändikuvan ylläpito on tärkeää ammattimaisen yritystoiminnan kannalta.

Erplyn kassajärjestelmässä voit helposti räätälöidä erilaisia tietoja kuitteihin tulostamiseksi. Räätälöidyt kuitit ovat erinomainen tapa esittää tärkeitä ostotietoja visuaalisesti miellyttävällä ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Valitsemalla tarkkaan kuitteihin tulostettavat tiedot, pidät sekä työntekijäsi sekä asiakkaasi ajan tasalla.

Luo ammattimaisia kuitteja

 

Erplyn kassajärjestelmässä voit luoda kuitteja, jotka kantavat brändisi arvoja. Ammattimaisuus on tärkeää bränditietoisuuden kannalta ja rakentaa luottavaisen suhteen asiakkaihin. Helppo tapa rakentaa uskottavuutta on lisätä yrityksen logo kuitin alatunnisteeseen. Tämä voi näyttää ilmiselvältä askeleelta, mutta se auttaa asiakkaitanne heti tunnistamaan brändinne. Jos haluatte olla vielä enemmän luovia, voitte käyttää HTML-tageja kuittien alatunnisteiden räätälöintiin alustetulla tekstillä tai lisäkuvilla, kuten kaupan kupongeilla.

Harkitse kuitin alareunaan sellaisten lauseiden kirjoittamista, jotka nostavat asiakassitoutumista, sen sijaan, että kirjoittaisit ainoastaan: ‘‘Kiitos vierailustanne!’’ Lähettäessänne kuitin, voitte samalla kutsua asiakkaita seuraamaan sosiaalisen median tilejänne tai korostaa kampanjoitanne sekä tarjouksianne. Jos lähetätte kuitteja sitoutuvien kiitos-viestien kera, voitte myöhemmin kysyä asiakkailta, ovatko he tyytyväisiä palveluun tai tuotteeseen.

Lähetä kuitteja sähköpostissa

 

Erplyn kassajärjestelmässä voi editoida sähköpostien sisältöä lähettääksesi räätälöityjä kuitteja. Sähköpostissa lähetetyt kuitit lisäävät yrityksen saavutettavuutta ja luovat bränditietoisuuttaa, pitäen brändin nimen näkyvillä asiakkaan sähköpostissa. Digitalisoiden yrityksesi tiedot, autat asiakkaita löytämään juuri sen, mitä hän tarvitsee, ennen, kuin hän menettää kiinnostuksensa potentiaalisiin uusiin ostoksiin.

Jos yrityksenne on monissa eri sijainneissa, voit valita kuittiin kaupan osoitteen, josta ostos on tehty. Tämä on hyödyllinen tieto, joka auttaa asiakkaita muistamaan tarkalleen, missä ketjunne kaupassa hän teki ostoksensa. Lisäten kaupan aukioloajat sähköpostissa lähetettyihin kuitteihin autatte asiakkaitanne saamaan tarvittaessa yhteyden henkilökuntaanne niin nopeasti kuin mahdollista.

Esittele alennusten ja hintojen tiedot*

*Tämä koskee Erplyssä ainoastaan Erply-classic versiota, ei Erply-Berlin versiota

Viimeisimpien Erply kassajärjestelmän ‘‘Receipt printouts’’ ominaisuus päivityksiemme ansiosta voit lisätä entistä enemmän tietoja kuitteihisi. Erplyn avulla voit konfiguroida kuittisi esittämään erilaisia tietoja, kuten esimerkiksi suositeltavan vähittäishinnan tai tietyt alennukset, jotka voi lisätä kaikkiin tuotteisiin.

 

Taustajärjestelmässä voit valita, millaiset alennukset haluat näyttää kuiteissa, kuten esimerkiksi promootiot, hintalistat tai manuaaliset alennukset. Löydät tämän ominaisuuden ‘‘Asetukset’’ → ‘‘Järjestelmäasetukset’’ → ‘‘Receipt printouts’’.

Konfiguraatio helpompia toimintoja varten

On monia tapoja utilisoida Erplyn kuitteja sisäprosessien virtaviivaistamiseksi ja tehokkaiden palautusten luomiseksi. Esimerkiksi ottaessa käyttöön viivakoodit, helpotat merkittävästi kassamyyjien työtä – palautuksia ja kuittauksia. Asiakkaidesi ei myöskään tarvitsee enää hoitaa monimutkaisia palautuksia. Erplyssä voi tuotteet sarjallistaa satunnaisella tai räätälöidyillä koodilla, nimellä, viivakoodilla tai niiden kaikkien eri yhdistelmillä.  

Erply Kassassa on myös ‘‘Muistiinpanot’’ kenttä, joka mahdollistaa sen, että voit lisätä tekstikentän asiakkaan kuittiin. ‘‘Muistiinpanot’’ kenttään kirjoitettua tekstiä voi etsiä myös Erplyn taustajärjestelmän asiakirjoista, eli voit aina löytää laskut yrityksensisäisten muistiinpanojen avulla. Kuitit voi konfiguroida kuvaamaan myös asiakkaan olemassa olevan lahjakorttisaldon.

 

 

Räätälöi kuittisi Erplyssä asiakkaille tärkeillä tiedoilla ja luo samalla yhtenäinen brändikuva. Tsekkaa muut ominaisuudet ja selvitä, kuinka Erply voi tehostaa yritystoimintaasi!

Kokeile järjestelmää 30 päivää maksutta

Aloita tästä