pointer text

Jätä yhteystietosi niin myyjä on yhteydessä pian

Yrityksen nimi

Lisätietoja

Tietojen suojaus

Tietosuojakäytäntö

Voimassa: 25.05.2018

Kunnioitamme henkilökohtaisten tietojesi sekä yritystietojesi yksityisyyttä. Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, miten ERPLY kerää, käyttää ja julkistaa tietoja ja mitä vaihtoehtoja sinulla on tietojesi suhteen. ERPLY Tietosuojakäytännössä heijastuu myös muutokset jotka tulevat voimaan uuden tietosuojalain myötä (GDPR). Tässä tietosuojakäytännöllisessä kontekstissa “ERPLY”  koskee ERPLY-yksikköä, joka toimii tietojesi hallinnoijana tai prosessoijana, kuten tarkemmin on kuvattu kappaleessa “Tietojenkäsittely- ja prosessoijien tunnistaminen”.

Tietosuojakäytännön soveltaminen

Tämä tietosuojakäytäntö koskee ERPLYn vähittäiskaupan ERP-ohjelmistoa, mukaan lukien ERPLY-kassasovellus (yhdessä “Palvelut”), Erply.com ja muut ERPLY-sivustot (yhdessä “Verkkosivut”) ja muut vuorovaikutukset ERPLY: n kanssa (esim. asiakkaiden kyselyt, konferenssit jne.). Jos et hyväksy ehtoja, älä kirjaudu sisään tai käytä ERPLYn liiketoiminnan palveluita, verkkosivustoja tai muuta tarjontaa.

Tätä tietosuojakäytäntöä ei sovelleta mihinkään kolmannen osapuolen sovellukseen tai ohjelmistoon, joka liittyy Palveluihin ERPLY-alustan (“Kolmannen osapuolen palvelut”) tai muiden kolmannen osapuolen tuotteiden, palveluiden tai yritysten kautta. Lisäksi erilliset sopimukset koskevat Palvelujen toimittamista, kirjautumista ja käyttöä (“Asiakassopimus”) tai muuta sisältöpalvelun kautta toimitettua sisältöä (yhdessä “Asiakastiedot”). Asiakassopimukseen liitetty organisaatio (esim. Työnantaja tai muu yhteisö tai henkilö) valvoo omaa palveluiden käyttöään (“Työtila”) ja niihin liittyviä asiakastietoja. Jos sinulla on kysyttävää tietyistä työtila-asetuksista ja tietosuojakäytännöistä, ota yhteyttä asiakkaaseen, jonka työtila on käytössä.

Tietojen kerääminen ja vastaanottaminen

ERPLY voi kerätä ja vastaanottaa asiakastietoja ja muita tietoja (“Muut tiedot”) monin eri tavoin. Kun käyt tai käytät verkkosivustoamme tai palveluitamme millään tavalla, keräämme ja käsittelemme erilaisia ​​tietoja sinulle:

• Asiakastiedot. Asiakkaat (“Valtuutetut käyttäjät”) voivat käyttää asiakastietoja ERPLY: llä Palvelujen käytön yhteydessä. Tällaiset tiedot voivat vaihdella verkkosivuston tai palveluiden käytön mukaan. Tällaisiin tietoihin voi kuulua asiakkaasi tai työntekijöidesi henkilötietoja, kuten:

             ◦ Identiteettitiedot, mukaan lukien etunimi, sukunimi, sukupuoli, syntymäpäivä, käyttäjänimi tai vastaava tunniste ja otsikot.

             ◦ Tunnistetiedot, mukaan lukien kanta-asiakaskortin numero ja sosiaaliturvatunnus.

             ◦ Yhteystietojen tiedot sisältäen laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite, verkkosivuosoite, sosiaalisen median tunnistimet, faksi- ja puhelinnumerot. Tällaisiin tietoihin voi sisältyä myös yhteyshenkilöiden ja edustajien tietoja.

             ◦ Ammattitiedot, mukaan lukien valtuutustaso, työnimike, yrityksen tiedot, työpaikka ja muut hallinnointiin ja myyntiin liittyvät tiedot ja tavoitteet.

             ◦ Taloudelliset tiedot, kuten pankki, pankkitili, määräajat, rangaistukset ja luotto-tiedot. Muita taloudellisia tietoja voivat olla palkitsemispisteet, kupongit ja lahjakortit.

             ◦ Tapahtumatiedot sisältäen yksityiskohtaisia tietoja maksuista ja myyntitositteista sinulle ja sinulta sekä muista tuotteista ja palveluista, joita olet ostanut meiltä.

              ◦ Markkinointi- ja viestintätiedot, mukaan lukien mieltymyksesi, kun saat markkinointimateriaalia meiltä ja kolmansilta osapuolilta tai viestit asiakkaittesi kanssa.

             ◦Muokatut tiedot, joita valtuutettu käyttäjä voi lisätä henkilöön attribuuttien, lisäparametrien tai liitteenä olevien tiedostojen kautta.

• Muita tietoja. ERPLY kerää, tuottaa ja / tai vastaanottaa myös muita tietoja:

    ◦ Lokitiedot voivat sisältää Internet-protokollan (IP) osoitteen, Palvelujen käyttämisen päivämäärän ja kellonajan, Käyttäjän tunnisteen ja sen, mitä käsittelyjä on tehty. Palvelimemme keräävät automaattisesti tietoja, kun käytät sivustoja tai palveluitamme tai käytät niitä ja tallennat ne.

    ◦ Palvelun metatieto voi sisältää lokeja ominaisuuksista, sisällöstä ja linkistä, joihin vuorovaikuttavat mitä kolmannen osapuolen palveluja käytetään (jos sellaisia on). Kun valtuutettu käyttäjä on vuorovaikutuksessa palveluiden kanssa, luodaan metatiedot, jotka tarjoavat lisätietoa siitä, miten valtuutetut käyttäjät toimivat.

      ◦ Tekniset tiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteen, aikavyöhykeasetuksen ja -paikan, Lisäosa (“Plug-ins”) -tyypit ja -versiot sekä muut tekniikat, joita käytät Palvelujen käsittelyyn.

    ◦ Profiilitiedot sisältävät tilisi ostot tai tilaukset, asetukset, palautteet, viestintä- ja kyselyvastaukset sekä kirjautumistunnuksesi käyttäjänimen ja salasanan.

    ◦ Mukautetut tiedot, jotka voivat vaihdella kehittyneiden toimintojen, aktiivisten laajennusten tai muiden itse tehtyjen Plug-Ins-ominaisuuksien ja toimintojen mukaan.

• Evästetiedot. ERPLY käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita sivustoissamme ja palveluissamme, jotka auttavat meitä keräämään “Muita” tietoja. Verkkosivustot ja palvelut voivat sisältää evästeitä ja vastaavia kolmannen osapuolen seuranta-tekniikoita, jotka voivat kerätä “Muita” tietoja sinusta verkkosivujen ja palveluiden kautta sekä muiden verkkosivustojen ja verkkopalvelujen kautta.

   • Kolmannen osapuolen palvelut. Asiakas voi päättää sallia tai rajoittaa kolmannen osapuolen palveluja. Kolmannen osapuolen palvelut ovat tyypillisesti ohjelmistoja, jotka liittyvät palveluihimme ja Asiakas voi sallia sen valtuutetut käyttäjät ottamaan nämä integraatiot käyttöön tai poistamaan käytöstä. Kun se on otettu käyttöön, kolmannen osapuolen palveluntarjoaja voi jakaa tiettyjä tietoja ERPLY: lla. Valtuutettujen käyttäjien tulisi tarkistaa näiden kolmannen osapuolen palveluiden tietosuoja-asetukset ja -ilmoitukset, jotta he voivat ymmärtää, mitä tietoja voidaan antaa ERPLY: lle. Kun kolmannen osapuolen palvelu on käytössä, ERPLY: llä on oikeus muodostaa yhteys ja käyttää muita tietoja, jotka on annettu ERPLYlle kolmannen osapuolen tarjoajan kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti.

   • Kolmannen osapuolen tiedot. ERPLY voi saada tietoja organisaatioista, toimialoista, verkkosivustojen kävijöistä, markkinointikampanjoista ja muista liiketoiminnallisista asioista emoyhtiöiltä, tytäryhtiöltä/tytäryhtiöiltä, kumppaneilta tai muilta, joita käytämme, jotta omat tietomme ovat hyödyllisempiä. Nämä tiedot voidaan yhdistää muiden keräämien tietojen kanssa, ja ne voivat sisältää aggregoituja tietoja.

 • ERPLYlle tarjottavat lisätiedot. Saamme muita tietoja, kun olemme yhteydessä toisiin verkkosivustoihin tai osallistumme kohderyhmään, kilpailuun, toimintaan tai tapahtumaan, työpaikkaan, pyydämme tukea, kommunikoimme sosiaalisen median tilien kanssa tai muutoin kommunikoimme ERPLY: n kanssa.

Yleensä kenelläkään ei ole lakisääteistä tai sopimukseen perustuvaa velvoitetta toimittaa asiakkaan tietoja tai muita tietoja (yhdessä “Tiedot”). Tietyt tiedot kerätään kuitenkin automaattisesti, ja jos joitain tietoja, kuten työtila-asetuksia, ei ole, saatamme olla kykenemätön toimittamaan Palveluita. Lisäksi eräät asiakkaan ERPLY: lle toimittamat tiedot voivat vaihdella molempien osapuolten sovittujen sopimusvelvoitteiden mukaan ja siksi tämä ERPLY: n käsittelemä tieto voi erota. ERPLY ei ole velvollinen tietämään tietoja, joita Asiakas syöttää ERPLY-palveluihin ja verkkosivustoihin, ja Asiakas on 100-prosenttisesti omistajansa tietojärjestelmässä ja näin ollen tarkastaja tietoihinsa ja velvollinen noudattamaan voimassa olevaa tietosuojalakia.

Linkit muihin verkkosivustoihin

Verkkosivustomme ja -palvelumme voivat ajoittain sisältää linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille. Jos noudatat linkkiä mihinkään näistä kolmansien osapuolten verkkosivustoista, huomioikaa, että kyseisillä verkkosivustoilla on omat tietosuojakäytännöt ja me emme ota mitään vastuuta näistä käytännöistä. Tarkista nämä käytännöt ennen kuin lähetät henkilötietoja kyseisille verkkosivustoille.

Ikärajoitukset

Mikäli lain mukaan kielletty, ERPLY ei salli Palveluiden ja verkkosivujen käyttöä alle 16-vuotiaille. Jos huomaat, että alle 16-vuotiaat ovat toimittaneet meille laittomasti henkilökohtaisia tietoja, ota yhteyttä ja ryhdymme toimiin näiden tietojen poistamiseksi. 16-vuotiaiden henkilöiden henkilötietoja sisältävien asiakastietojen lisääminen ERPLY järjestelmään on kielletty ilman vanhempien tai muun huoltajan laillista lupaa.

Kuinka käytämme tietojamme

ERPLY käyttää asiakkaan tietoja asiakkaan ohjeiden mukaan, mukaan lukien kaikki voimassa olevat sopimusehdot Asiakaspalvelusopimuksessa ja Asiakkaan Palveluiden käytön yhteydessä sekä tietosuojalain tai muun sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti. ERPLY on asiakastietojen prosessori ja asiakas on rekisterinpitäjä.

ERPLY käyttää muita tietoja, jotka edistävät palveluidemme, verkkosivujemme ja liiketoimintamme toteutusta käytössä. Tarkemmin sanottuna ERPLY käyttää kyseisiä tietoja:

  • Tarjoaa, päivittää, ylläpitää ja suojaa palveluitamme, verkkosivustoja ja liiketoimintaa. Tähän sisältyy “Muiden” tietojen käyttö Palvelun toimittamisen tukemiseksi asiakassopimuksen mukaisesti, estää tai korjata palvelun virheitä, turvallisuutta tai teknisiä ongelmia, analysoida ja seurata käyttöö, trendejä ja muita toimintoja valtuutetun käyttäjän pyynnöstä.
  • Sovellettavan lain, oikeudellisen menettelyn tai sääntelyn mukaisesti.
  • Kommunikointiin kanssasi vastaamalla pyyntöihisi, kommentteihisi ja kysymyksiisi. Jos otat meihin yhteyttä, voimme käyttää tietojasi vastauksessa.
  • Kehittää ja tarjota lisäominaisuuksia. ERPLY pyrkii tekemään Palveluista mahdollisimman hyödyllisiä tiettyihin työtiloihin ja valtuutettuille käyttäjiille. Voimme esimerkiksi yksilöidä organisaation suuntaukset ja oivallukset, muokata Palvelut-kokemusta tai luoda uusia tuottavuusominaisuuksia ja -tuotteita.
  • Sähköpostiviestien ja muiden viestien lähettäminen. Voimme lähettää sinulle palveluita, teknisiä ja muita hallinnollisia sähköpostiviestejä ja muita viestintätyyppejä. Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä, jotta voimme ilmoittaa sinulle muutoksista palveluissamme ja tärkeistä palveluihin liittyvistä ilmoituksista, kuten tietoturva- ja petosilmoituksista. Nämä viestinnät katsotaan osaksi Palveluja ja et voi hylätä niitä. Lisäksi toisinaan lähetämme sähköpostiviestejä uusista tuoteominaisuuksista, mainosviestinnästä tai muista ERPLY-uutisista. Nämä ovat markkinointiviestejä, joten voit hallita, haluatko niitä vai et.
  • Laskutukseen, tilien hallintaan ja muihin hallinnollisiin asioihin. ERPLY voi joutua ottamaan sinuun yhteyttä laskutukseen, tilinhallintaan ja muihin vastaaviin syihin liittyen  ja käytämme tilin tietoja hallinnoimaan tilejä ja seuraamaan laskutusta ja maksuja.
  • Tietoturvaongelmien ja väärinkäytösten tutkimiseen ja estämiseen.

Jos tietyt henkilöön liittyvät tiedot eivät ole enää tunnistettavissa tai liitettävissä  luonnolliseen henkilöön, ERPLY voi käyttää näitä tietoja liiketoiminnassa. Siinä määrin, kun tieto liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön ja se on suojattu henkilötietona sovellettavan tietosuojalain mukaisesti, siinä mainitaan tässä tietosuojakäytännössä “Henkilökohtaiset tiedot”.

Tietojen säilyttäminen

ERPLY säilyttää asiakastiedot asiakkaan antamien ohjeiden mukaisesti, mukaan lukien kaikki voimassa olevat sopimusehdot Asiakassopimuksessa ja Asiakkaan Palveluissa, ja niitä sovellettaan lain edellyttämällä tavalla. Asiakkaan tietojen poistaminen saataa myös johtaa muihin asiakkaan Tietoihin liittyvien kohtien poistamiseen. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakas- tai ERPLY-tukeen, jonka yhteystiedot löytyvät tämän tietosuojakäytännön alaosasta. ERPLY voi säilyttää tietojanne niin kauan kuin se on tarpeellista tässä tietosuojakäytännössä kuvatuissa tarkoituksissa. Tähän voi sisältyä muiden tietojen säilyttäminen sen jälkeen, kun olet poistanut tilisi ERPLY: stä, ja voidaan käyttää tarvittavan ajan kuluttua oikeutetuista liiketoiminnallisista eduista, suorittamaan auditointeja, noudattamaan (ja osoittamaan, että noudatetaan) lakisääteisiä velvoitteita, ratkaisemaan kiistoja ja panemaan täytäntöön sopimuksemme.

Miten jaamme ja luovuttaa tietoja

Tässä osassa kerrotaan, miten ERPLY voi jakaa ja luovuttaa tietoja. Asiakkaat määrittävät omat toimintatavat ja käytännöt tietojen jakamiseen ja luovuttamiseen. ERPLY ei aseta valvontaansa, miten kolmannet osapuolet haluavat jakaa tai luovuttaa tietoja.

 Asiakkaan ohjeet. ERPLY jakaa ja julkistaa asiakkaan tiedot asiakkaan ohjeiden mukaisesti, mukaan lukien kaikki voimassa olevat sopimusehdot ja asiakkaan Palvelun toiminnallisuus sovellettavan lain ja oikeudenkäyntimenettelyn mukaisesti.

 Palvelujen julkistaminen. Kun valtuutettu käyttäjä lähettää tietoja, se voidaan näyttää muille valtuutetuille käyttäjille.

 Asiakastuki. Omistajat, ylläpitäjät, valtuutetut käyttäjät ja muut asiakkaiden edustajat ja henkilökunta voivat päästä tutustumaan muuhun tietoon, muuttaa niitä tai rajoittaa niiden käyttöä.

  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ja kumppanit. Voimme käyttää kolmannen osapuolen yrityksiä tai yksityishenkilöitä palveluntarjoajina tai liikekumppaneina  tietojen käsittelyyn ja liiketoiminnan tukemiseen.
  • Kolmannen osapuolen palvelut. Asiakas voi sallia valtuutettujen käyttäjien mahdollisuuden käyttää kolmannen osapuolen palveluja. Kun tämä toiminto on käytössä, ERPLY voi jakaa tietoja kolmannen osapuolen palveluiden kanssa. Kolmannen osapuolen palvelut eivät ole ERPLY: n omistuksessa tai määräysvallassa, ja kolmansien osapuolten, joille on myönnetty pääsy muihin tietoihin, voi olla omat käytännöt sen keräämiseen ja käyttöön. Tarkista nämä kolmannen osapuolen palveluiden yksityisyysasetukset ja ilmoitukset tai ota yhteyttä palveluntarjoajaan mahdollisissa kysymyksissä.
  • Yritysasiakkaat. ERPLY voi jakaa muita tietoja yrityksen tytäryhtiöille ja/tai emoyhtiöille.
  • Vaihto ERPLY: n liiketoimintaan. Jos ERPLY sitoutuu sulautumaan, hankkimaan, konkurssiin, purkamaan, uudelleenjärjestämään, myymään joidenkin tai kaiken ERPLY: n omaisuuden tai osakeomistuksen, rahoituksen, arvopapereiden julkisen ostotarjouksen, kaikkien tai osan liiketoiminnan hankkimisen, samanlaisen tapahtuman tai menettelyn tai (esimerkiksi due diligence), jotkut tai kaikki muut tiedot voidaan jakaa tai siirtää, noudattaen tavanomaisia luottamuksellisuutta koskevia järjestelyjä.
  • Yhdistetyt tai tunnistetut tiedot. Saatamme julkistaa tai käyttää yhdistettyjä tai tunnistettuja muita tietoja.
  • Lakien noudattaminen. Jos saamme tietopyynnön, voimme paljastaa Muut tiedot, jos me uskomme, että tietojen luovuttaminen on lain tai lainsäädännön tai oikeudellisten prosessien mukaista.
  • Vahvistaa oikeuksiamme, estää petoksia ja turvallisuutta. Suojaa ja puolustaa ERPLYn tai kolmansien osapuolten oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta, mukaan lukien sopimusten tai käytäntöjen noudattaminen tai petosten tai turvallisuuskysymysten tutkiminen ja estäminen.
  • ERPLY voi jakaa muita tietoja kolmansien osapuolten kanssa, kun meillä on suostumus siihen.

Turvallisuus

ERPLY ottaa tietoturvan erittäin vakavasti. ERPLY pyrkii suojaamaan tietoja, joita annat tappioista, väärinkäytöksistä ja luvattomasta käytöstä tai tietovuodoista. Näissä vaiheissa otetaan huomioon muiden keräämämme, prosessoitavien ja tallennettavien muiden tietojen herkkyys ja tekniikan nykytila. ERPLY on allekirjoittanut salassapitosopimukset henkilöstön kanssa. Henkilöstö saa jatkuvasti koulutusta. ERPLY siirtää tietosi suojatun protokollan päälle, ja tietoja pidetään vain omissa ympäristöissä, jotka ERPLY omistaa täysin. Ympäristö, joka ylläpitää ERPLY-palveluita, ylläpitää useita sertifikaatteja, mukaan lukien ISO 27001 -standardin noudattaminen. Lisätietoja turvallisuuden ja luottamuksellisuuden nykyisistä tiloista on turvallisuuskäytännöissämme. Viestintä- ja tietojenkäsittelyn tekniikan luonteen vuoksi ERPLY ei voi taata, että tiedot siirtyvät Internetin välityksellä tai tallennetaan järjestelmillemme täysin turvallisesti.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Tallennamme henkilötietosi sinä ajankohtana, kun olet asiakas ERPLY-palveluissa, ja jopa seitsemän vuotta sen jälkeen, kun olet lopettanut järjestelmäön käytön.  Jos et ole koskaan ollut asiakas tai rekisteröity ERPLY-käyttäjä, mutta olet myöntänyt, että saat markkinointitutkimuksia tai muita tietoja ERPLYltä, voimme tallentaa tietojasi, kunnes olet poistanut markkinointisopimuksen. Pidätämme itsellämme oikeuden tallentaa tai poistaa henkilötietosi aiemmin tai myöhemmin, jos sitä vaaditaan niin sovellettavan lain tai asetuksen mukaan, mukaan lukien voimassa oleva tietosuojalaki ja oikeussuojakeinojen käyttäminen tai puolustaminen.

Omat oikeutesi

ERPLY on sitoutunut varmistamaan, että sinulla on valvonta ja näkyvyys henkilökohtaisiin tietoihisi ja ne käsitellään. Alla on yhteenveto oikeuksistasi ja ylimääräisistä sitoumuksista ERPLY: ltä. Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä dpo@erply.com. ERPLY käsittelee vain henkilöitä, jotka liittyvät suoraan ERPLY Services -palveluun, joten käsittelee vain henkilötietopyyntöjä, joihin ERPLY on ohjauspuolue. Sinun velvollisuutesi on varmistaa, että kaikki meille antamamme tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla.

Käyttöoikeus. Voit pyytää kopion henkilötiedoista, joita meillä on.

Oikeus poistaa tietosi järjestelmästä (“Oikeus olla unohtunut”). Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tietyissä olosuhteissa, mukaan lukien:

  • Henkilötietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin alun perin;
  • Peruutat suostumuksesi tietojesi käsittelystyä
  • Vastustat käsittelyä, eikä ole olemassa perusteltuja syitä, jotka oikeuttavat meitä käsittelemään henkilötietoja;
  • Henkilötietoja on käsitelty laittomasti; tai
  • Noudattaa lakisääteistä velvoitetta.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen. Voit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käyttöä, jos:

     • Henkilötietojen oikeellisuus kiistetään;

     • Prosessointi on lainvastaista, mutta et halua sen poistamista;

   • Emme enää tarvitse henkilötietoja, mutta tarvitsemme sitä oikeudellisten vaatimusten laatimiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen. tai

     • Olet vastustanut käsittelyä ja todentamista, koska perusteltu syy on vireillä.

Voimme jatkaa henkilötietojesi käyttöä:

 • Kun meillä on suostumuksesi tehdä niin;

 • Laillisten vaateiden laatimiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen;

 • Toisten oikeuksien suojelemiseksi; tai

 • tärkeän yleisen edun vuoksi.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Jos olet antanut meille henkilötietoja, sinulla on oikeus saada tällaisia henkilötietoja takaisin jäsenneltyyn, yleisesti käytettyyn ja koneella luettavaan muotoon ja saada nämä tiedot välittämään kolmannen osapuolen rekisterinpitäjille esteettä, mutta kussakin tapausta, jossa:

 • Prosessointi suoritetaan automatisoidulla tavalla; ja

 • Prosessointi perustuu käyttäjän suostumukseen tai sopimuksen tekemiseen kanssasi.

Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä niissä tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti. Tällaisessa tapauksessa lopetamme henkilötietojesi käsittelyn, ellemme voi osoittaa pakottavia oikeutettuja syitä, jotka kumoavat etusi. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin.

Jos et halua vastaanottaa ERPLY-uutiskirjeitä, ilmoituksia tai muita viestinnän palveluita, älä ota käyttöön näitä tietoja tai palveluita rekisteröinnin yhteydessä. ERPLY käyttää vain kahdenlaisia suostumuksia, joista ensiksi vaaditaan asiakkaan Palveluiden tarjoaminen ja tällainen suostumus voidaan valita vain, kun ERPLY: n ja asiakkaan välinen oikeudellinen sopimus ja velvollisuudet ovat päättyneet. Jos asiakas on päättänyt suostua myyntiluvan myöntämiseen, asiakkaalle annetaan mahdollisuus lopettaa tulevien viestien vastaanottaminen (eli peruutus) ERPLYltä sähköpostitse. Seuraa vain tilauksen peruuttamista tai sähköpostiosoitteen alaosassa annettuja ohjeita.

Automaattinen päätöksenteko. ERPLY: ssä tällaisia toimintoja ei ole olemassa standardipalveluissamme, emmekä käytä automatisoitua päätöksentekoa liiketoimintaamme tai muihin prosesseihin. Jos jokin asiakkaistamme käyttää tällaista päätöksentekoa henkilötietojen käsittelyyn, tällaisen henkilön on otettava yhteyttä asiakkaaseen näillä pyynnöillä.

Oikeus valittaa. Sinulla on oikeus tehdä pyyntö tietosuojaviranomaiselle etenkin asuinvaltiossa, työpaikassa tai väitetyn rikkomuksen sijainnissa, jos et ole tyytyväinen siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Vastaamme pyyntöösi kirjallisesti tai suullisesti pyydettäessä mahdollisimman pian ja joka tapauksessa enintään kuukauden kuluttua pyynnön vastaanottamisesta. Tätä ajanjaksoa voidaan tarvittaessa pidentää kahdella kuukaudella, kun otetaan huomioon pyyntöjen monimutkaisuus ja määrä. Ilmoitamme sinulle tällaisesta jatkamisesta kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Voimme pyytää todistusta henkilöllisyydestä tarkistaa pyyntösi. Kaikki pyynnöt tulee lähettää osoitteeseen dpo@erply.com.

Kansainväliset tietosuojat Tietosuoja ja sopimusehdot

ERPLY pitää kaikki eurooppalaiset asiakastiedot vain EU: n datakeskuksissa. ERPLY voi siirtää henkilötietojasi maasi ulkopuolisille tahoille. Käytämme seuraavia suojatoimenpiteitä, jos ERPLY siirtää Euroopan unionista tai Sveitsistä peräisin olevia henkilötietoja muille maille, joita ei voida pitää asianmukaisina sovellettavan tietosuojalainsäädännön nojalla:

 • E.U.-U.S. yksityisyyssuoja ja Swiss-U.S. yksityisyyssuoja. EU: n ja Sveitsin tietosuojalakeja noudattaen ERPLY ilmoittaa tiedot vain kumppaneille, jotka ovat sertifioineet E.U.-U.S. Yksityissuojan ja Sveitsi-U.S. yksityisyyssuojan. Näitä kehyksiä kehitettiin, jotta yritykset voisivat noudattaa tietosuojaa koskevia vaatimuksia, kun henkilötietoja siirretään Euroopan Unionista ja Sveitsistä Yhdysvaltoihin. Lisätietoja yksityisyyden suojaohjelmasta saat osoitteesta http://www.privacyshield.gov/welcome.

  • Euroopan unionin mallisäännökset. ERPLY hyödyntää Euroopan unionin mallilausekkeita, joita kutsutaan myös standardisopimuksiksi, vastaamaan Euroopan unionissa toimiville asiakkaillemme asetettuja riittävyyttä ja turvallisuutta koskevia vaatimuksia sekä muita kansainvälisiä asiakastietojen siirtoja kolmansien osapuolten tietoihin, jotka käsittelevät tietoja maissa, jotka eivät eivät ole toteuttaneet ETA-alueen tietosuojastandardeja eivätkä siten tarjoa riittävää suojan tasoa paikallisella lainsäädännöllä.

Tietosuojavastaava

Jos haluat kommunikoida tietosuojavaltuutetun kanssa, lähetä sähköpostia osoitteeseen dpo@erply.com.

Tiedon hallinnan ja käsittelijän tunnistaminen

Tietosuojalaki eräissä maissa erottelee tiedot niiden “rekisterinpitäjän” ja “käsittelijän” mukaan. Yleensä Asiakas on asiakastiedon ohjaaja. Yleensä ERPLY on asiakastietojen käsittelijä ja muiden tietojen ohjain. Erilaiset ERPLY-yksiköt tarjoavat Palvelut eri puolilla maailmaa.

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka lähetämme tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Ne ovat yksityisiä tilillesi tai selaimellesi. Istunto-pohjaiset evästeet kestävät vain, kun selaimesi on auki ja poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimen. Pysyvät evästeet kestää kunnes sinä tai selaimesi poistavat ne tai kunnes ne vanhentuvat. ERPLY käyttää sekä istuntoihin perustuvia että pysyviä evästeitä, joista osa voi olla kolmannen osapuolen evästeitä.

Lisätietoja evästeistä saat tämän sivuston kautta.

Kuinka ERPLY käyttää evästeitä?

Jotkut evästeet liitetään tiliisi ja henkilökohtaisiin tietoihisi, jotta voit muistaa, että olet kirjautunut sisään ja että muut evästeet eivät ole sidoksissa tilillesi, mutta ovat uniikkeja ja mahdollistavat muiden analyysien ja muokkaamisen. Evästeitä voidaan käyttää tunnistamaan sinut käymällä sivustossa tai käyttämään palveluitamme, muistamaan mieltymyksesi ja antamaan sinulle henkilökohtaiset kokemukset, jotka ovat sopusoinnussa asetusten kanssa. Evästeet tekevät vuorovaikutuksestasi nopeamman ja turvallisemman.

Käyttökategoriat

Todennus  

  • Nämä evästeet auttavat meitä näyttämään sinulle oikeat tiedot ja muokata kokemuksiasi.

Turvallisuus

  • Jotkin evästeet mahdollistavat ja tukevat tietoturvaominaisuuksiamme ja havaitsevat haitallisen toiminnan.

Asetukset, Ominaisuudet ja Palvelut

  • Evästeet voivat kertoa meille haluamasi kielen, viestintäominaisuutesi, mieltymyksesi ja muun räätälöidyn sisällön.

Suorituskyky, Analyysi ja Tutkimus

  • Jotkut evästeet kertovat, miten sivustot ja palvelut toimivat. Käytämme evästeitä myös tuotteiden, ominaisuuksien ja palveluiden ymmärtämiseen, parantamiseen ja tutkimiseen, mukaan lukien lokien luomisen, kun käytät sivustoja ja palveluitamme.

Markkinointi

  • Voimme käyttää evästeitä, joiden avulla voimme tarjota markkinointikampanjoita, seurata niiden tehokkuutta ja auttaa meitä markkinoimaan tehokkaammin käyttäjille, joiden uskomme olevan kiinnostuneita ERPLYstä.  Vastaavasti kumppanimme voivat käyttää evästeitä antamaan meille tietoa vuorovaikutuksestaan palveluidensa kanssa, mutta näiden kolmansien osapuolten evästeiden käyttöä koskevat palveluntarjoajan käytännöt.

Kuinka jättää pois evästeet?

Joissakin selaimissa voit määrittää evästeiden hallintasäännöt. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi sallia evästeitä sivustoilta, joista et ole varma. Jos rajoitat verkkosivustojen ja sovellusten kykyä asettaa evästeitä, voit heikentää käyttäjän käyttökokemustasi, lopettaa mukautetut asetukset ja menettää mahdollisuudet käyttää tiettyjä palveluita. Selainvalmistajat tarjoavat apua evästeiden hallintaan tuotteissaan. Tällaiset tiedot löytyvät osoitteesta:

Muista selaimista löydät selaimen valmistajan antamat ohjeet. Jotkin evästeet voidaan ottaa käyttöön kolmannen osapuolen sivuilla, esimerkiksi Google Analyticsissa. Mobiililaitteilla voit muuttaa laitteen asetuksia hallitsemaan, näketkö mainosperusteiset markkinointimainokset.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

ERPLY voi muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Lait, asetukset ja teollisuusstandardit kehittyvät, mikä voi tehdä muutokset tarpeellisiksi tai voimme tehdä muutoksia liiketoimintaamme. Lähetämme muutokset tälle sivulle ja kehotamme sinua tarkistamaan tietosuojakäytäntömme pysyäksesi ajan tasalla. Jos et ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön muutosten kanssa, lopeta palvelusopimuksesi. Ota yhteyttä asiakkaaseen, jos haluat pyytää henkilökohtaisten tietojen poistamista.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

ERPLY voi muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Lait, asetukset ja teollisuusstandardit kehittyvät, mikä voi tehdä muutokset tarpeellisiksi tai voimme tehdä muutoksia liiketoimintaamme. Lähetämme muutokset tälle sivulle ja kehotamme sinua tarkistamaan tietosuojakäytäntömme pysyäksesi ajan tasalla. Jos et ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön muutosten kanssa, lopeta palvelusopimuksesi. Ota yhteyttä asiakkaaseen, jos haluat pyytää henkilökohtaisten tietojen poistamista niiden valvonnasta.

Yhteydenotto ERPLY: yn

Voit myös ottaa yhteyttä ERPLY-palveluun, jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai ERPLY-käytännöstä tai jos aiot käyttää lakisääteisiä oikeuksiasi. Voit ottaa yhteyttä suomalaiseen tukeen osoitteessa tuki@erply.com, englannin tukeen osoitteessa support@erply.com tai viron tukeen osoitteessa abi@erply.com.




NÄIN OTAT KAIKEN HYÖDYN IRTI ERPLY KASSASTA

Katso opetusohjelma ja opi käyttämään ERPLY Kassajärjestelmää


Katso opetusohjelmia