pointer text

Jätä yhteystietosi niin myyjä on yhteydessä pian

Lisätietoja

Tietoturva

Olemme sitoutuneet kunnioittamaan henkilökohtaisten- ja yrityksesi tietojen yksityisyyttä. Meille on ensisijaisen tärkeää suojata meille antamiesi henkilökohtaisten tietojen luottamuksellisuutta. Tässä henkilötietojen suojaamista ja käsittelyä koskevassa tietosuojalausunnossa kerrotaan, kuinka Erply OÜ kerää, säilyttää ja käyttää tietoja, jotka luovutat meille käyttäessä palveluamme.

Jos toimintatapaamme tulee muutoksia, päivitämme tätä käytäntöä ja julkaisemme viimeisimmän version tällä sivulla. Tarkista säännöllisesti, onko yksityisyydensuojakäytäntöön tullut muutoksia.

Tiedonkeruu

Erply OÜ saa kerätä ja käsitellä seuraavia sinua koskevia tietoja:

 • Tietoa, jonka annat täyttämällä tällä sivustolla olevia lomakkeita. Tämä kattaa myös tälle sivustolle rekisteröinnin, palvelun tilaamisen, materiaalin lataamisen tiedot, rekisteröinnin ERPLY Application Service -palvelun käyttäjäksi tai muiden palvelujen pyytämisen yhteydessä annetut tiedot.
 • Erply OÜ saattaa pitää kirjeenvaihtorekisteriä,kun otat meihin yhteyttä. 
 • Sivustolla vierailusi yksityiskohdat (ks. myös Evästeet alapuolella).

Tietojen käyttö

Erply OÜ käyttää keräämiään tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

 • Varmistaakseen, että tämän sivuston sisältö tarjotaan mahdollisimman tehokkaassa muodossa sinulle ja tietokoneellesi.
 • Hoitaakseen mahdollisten sinun ja Erply OÜ:n välisten sopimusten mukaiset velvollisuutensa.
 • Tarjotakseen sinulle tietoja, tuotteita ja palveluita, joita pyydät Erply OÜ:ltä tai joiden Erply OÜ uskoo kiinnostavan sinua, jos olet hyväksynyt yhteydenotot tästä syystä.
 • Tunnistaakseen sinut, kun palaat tälle sivustolle.
 • Tiedottaakseen sinua palveluun tehdyistä muutoksista.

Emme luovuta tai myy tietoa yrityksemme ulkopuolelle.

Markkinointi

Erply OÜ saattaa käyttää tietojasi, tai sallia tietojesi käytön tietyille kolmansille osapuolille, tarjotakseen sinulle tietoa tuotteista, palveluista, kampanjoista ja tapahtumista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Jos et hyväksy, että käytämme tietojasi tällä tavalla, voit milloin tahansa katkaista markkinointiviestinnän meiltä ottamalla yhteyttä osoitteeseen tuki@erply.com.

Tietojen luovuttaminen

Erply OÜ voi luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi kenelle tahansa yrityksensä jäsenelle.

Voimme myös luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille seuraavissa tapauksissa:

 • Jos Erply OÜ myy tai ostaa yrityksen tai muuta omaisuutta, jolloin voimme luovuttaa tietojasi yrityksen tai varojen mahdolliselle myyjälle tai ostajalle;
 • Jos Erply OÜ tai olennainen osa sen omaisuudesta myydään kolmannelle osapuolelle, jolloin Erply OÜ:n omistamat henkilökohtaiset tiedot siirtyvät uudelle omistajalle yhtenä osana sen varoja;
 • Jos Erply OÜ on velvollinen luovuttamaan tai paljastamaan henkilökohtaisia tietojasi jonkin laillisen velvoitteen perusteella, tai toimeenpannakseen tai soveltaakseen ehtoja ja muita sopimuksia; tai suojellakseen Erply OÜ:n, sen asiakkaiden tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta. Tämä kattaa myös tiedon vaihdon muiden yhtiöiden ja organisaatioiden kanssa petokselta suojautumisen tai luottoriskin pienentämisen takia.