varastonhallinta.com

Rekisteröidy ja kokeile 14 päivää ilmaiseksi

ERPLY Varastonhallintajärjestelmä

 

 

Tuotetietojen hallinta ja ylläpitäminen vaikuttaa helpolta ja yksinkertaiselta hommalta. Tiedämme että tuotteiden on tarkoitus vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta myyntiä tekeville yrityksille ne ovat monipuolisia ja monimutkaisia.

Tuotteet voivat olla matriiseja, osista koottavia tai jotkut myydään erikseen, mutta myös pakkauksissa. Tämän lisäksi pitää pystyä nopeasti selvittämään mistä tuotteiden komponentit ovat peräisin, mitä ne maksavat ja kuinka paljon teet katetta tuotteiden avulla. Me ymmärrämme sinua.

Erply varastonhallintajärjestelmän avulla voit seurata varastotilannetta, hallitset tilauksia, myyntiä ja toimituksia. Päätavoitteena on välttää ylivarastointi ja estää tavaroiden loppuminen.

 

Ominaisuudet, jotka ovat käytettävissäsi Erply Varastonhallintajärjestelmässä

 • Integroitu ostotilausten hallinta – ostojen ja toimittajien hallinta.
 • Monikanavainen tuki – hyväksy tilaukset myyntiedustajilta, fyysisestä myymälästä, puhelimesta, sähköpostista tai jopa verkkokaupasta.
 • Tuoteluettelo – tuoteluettelon voi helposti ladata palveluun tiedostomuodossa.
 • Tuotteen tiedot – lisää hintoja, kuvauksia ja kuvia kohteisiin ja luokittele ne haluamallasi tavalla.
 • Viivakoodin tuki – auttaa nopeuttamaan tilausten keräilyä, pakkausta ja lähettämistä. Helpottaa tilausten vastaanottoa.
 • Useita mittayksiköitä – voit ostaa koko sarjan, mutta myyt sen kappaleittain.
 • Useita varastoja – valvo kaikkien varastojen saldoja ja siirrä tavaroita helposti varastosta toiseen tarvittaessa.
 • Hallinnoi toimittajan yhteystietoja – seuraa toimittajia ja laadi suoraan toimittajille tilauksia.
 • Mukautetut tarrat – tulostaa tarvitsemasi tarrat.
 • Useita hinnastoja – on helppo luoda erityisiä hintoja tai alennuksia halutuille tuote- tai asiakasryhmille.
 • Lahjakortit ja kupongit – luo, tulosta ja seuraa.
 • Myynninedistämistoimet – vapaus luoda kampanjasääntöjä ja toteuttaa myynninedistäminen monipuolisesti
 • Tuotteiden minimi- ja maksimimäärät – luo automaattisesti ostotilauksia, kun varastomäärä laskee alle määritetyn rajan.
 • Käyttöoikeuksien hallinta – käyttäjäoikeuksia voidaan hallinnoida vaikkapa varastokohtaisesti.
 • Muokattava varastonhallinta – erilaiset asetukset mukauttavat varastotoiminnot tarpeittesi mukaan.
 • Raportointi – tehokas raportointimoduuli muuntaa kaikki tapahtumatietosi selkeiksi ja ytimekkäiksi raporteiksi, jonka avulla voit seurata liiketoimintaasi kattavasti.
 •  API (Application Programming Interface) –  avoin rajapinta käytettävissäsi. Voit jakaa tietosi muiden verkkopalvelujen kanssa tai luo omia sovelluksia.

 

Varastosovellus

Varastosovellus täydentää kattavat ERPLY taustajärjestelmän toiminnot. Sovellus helpottaa tuotteiden hallintaa, tilausten keräilyä ja toimitusten vastaanottoa. Varastotyöntekijät tai myymälöiden työntekijät voivat käyttää varastosovellusta sekä varastossa että myymälässä. Laitteeksi käyt puhelin tai tabletti, jossa on viivakoodinlukija ja varastosovellus.

 

ERPLY kassajärjestelmä tietokoneellesi, älypuhelimelle tai iPadille, jossa on varastonhallintajärjestelmän toiminnallisuudet.

 

 

ERPLY hallitsee reaaliajassa myyntiorganisaation kaikki osa-alueet; kassatoiminnot, varasto- ja tuotehallinnan, asiakkuuksien hallinnan, monikanavaisen myynnin tuen ja paljon muuta yhdellä integroidulla järjestelmällä.

Erply sopii erinomaisesti sekä suuremman että pienemmän vähittäismyyntiketjun tarpeisiin, esimerkiksi vaate-, kenkä-, koru-, lemmikkieläinliikkeille tai palveluketjuille kuten kauneushoitolat, pikaruokapaikat ja kahvilat.

Erply on nopea ja joustava ja muodostunut pitkäaikaiseksi yhteistyökumppaniksi usealle huippumenestyneelle brandille kuten Elizabeth Arden, Athlete’s Foot, Carat, Rapid Refill ja Viasat. Myös suuret kansainväliset organisaatiot kuten UNICEF ja YK käyttävät varastonhallintapalveluamme.

Pilvipohjaisena, liikkuvana ja joustavana Erply yksinkertaistaa eri rekisterien hallintaa. Täysin integroitu kassajärjestelmä Windows työasemille, Android tableteille, iPadeille tai Mac työasemille. Palvelumme avulla voit analysoida myyntiä, hallinnoida asiakasregisteriä, seurata tuote- ja varastonhallintaa, missä ja milloin tahansa.

Kaikki kassatapahtumat, jotka tehdään kassapisteellä synkronoidaan automaattisesti ja reaaliaikaisesti Erply -tilillesi, jolloin kirjanpitosi ja raporttisi ovat koko ajan täsmällisesti ajantasalla.

Erply on nopea ja helppo asentaa, suorituskykyinen ja kuitenkin helppokäyttöinen ja sillä on laitteiston suhteen minimaaliset vaatimukset. Voit mahdollisesti käyttää olemassa olevia laitteita. Tietoliikennekatkokset eivät ole enää ongelma. Erply -kassajärjestelmä toimii verkkokatkosten aikana käyttäen Cloud Hybrid-teknologiaa. Näin se toimii: kassalaite pystyy toimimaan ilman tietoliikenneyhteyttä, tallentamaan tiedot paikallisesti ja synkronisoimaan ne takaisin pilveen automaattisesti, kun verkkoyhteys on palautunut. Nauti pilvipohjaisen ohjelman eduista ilman huolia tietoliikennekatkoksista.

 


Lisätietoja saat erply.com