varastonhallinta.com

Rekisteröidy ja kokeile 14 päivää ilmaiseksi

ERPLY Varastonhallintajärjestelmä

 

 

Monet kaupat myyvät yksinkertaisia ​​tuotteita,  mutta me täällä ERPLY-ssä tiedämme paremmin. Tiedämme että teidän tuotteiden on tarkoitus vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta teille, ne ovat monipuolisia ja monimutkaisia.

Sinulla on jotkut tuotteet joilla on variantteja, joitakin osina, jotkut myydään erikseen, mutta myös pakkauksissa, ja jotkut joita haluat koota itse. Päälle, että sinun täytyy jäljittää jossa nämä komponentit ovat peräisin, mitä ne maksavat, ja minkälaisia ​​voittoa teet ne sen jälkeen kaiken työn. Me ymmärrämme sinut.

Erply Varastonhallintajärjestelmä avulla voit seurata varastosi, auttaa hallitsemaan tilauksia, myyntiä ja toimituksia. Sen päätavoitteena on välttää ylivarastointiin tai estää tavaroiden puute.

Ominaisuudet, joita saat Erply Varastonhallintajärjestelmällä

Tässä on luettelo ominaisuuksista, joita saat ERPLY: llä:

 

 • Integroitu tilausten hallinta – ostojen hallinta ja asiakashallinta.
 • Monikanavainen tuki – hyväksy tilaukset myyntiedustajilta, fyysisestä myymälästä, puhelimesta, sähköpostista tai jopa verkkokauppa sivustoista.
 • Tuoteluettelo – tuoteluettelon helppo tuonti
 • Tuotteen tiedot – Lisää hintoja, kuvauksia ja kuvia kohteisiin ja järjestä ne sopiviksi luokiksi.
 • Viivakoodin tuki – auttaa nopeuttamaan poimia, pakata ja lähetä  prosessia. Auttaa myös yksinkertaistamaan varastoon ottoa.
 • Useita mittayksiköitä – voit ostaa koko sarjan, mutta myydä se kappaleittain.
 • Useita varastoja – valvoa kaikkien varastojen varastoja ja siirtää tavaroita helposti varastosta toiseen tarvittaessa.
 • Hallinnoi toimittajan yhteystietoja – seuraa toimittajia ja sitoudu tuotteita suoraan toimittajille nopean tilauksen luomiseen
 • Mukautetut tarrat – tulostaa omat tarrat
 • Useita hinnastoja – on helppo luoda erityisiä hintoja tai alennuksia tiettyihin tuote- tai asiakasryhmiin.
 • Lahjakortit ja kupongit – luo, tulosta ja seuraa
 • Myynninedistämistoimet – vapaus luoda sääntöjä ja toteuttaa myynninedistämisen valinta.
 • Määrä tuoteen maksimimäärä – luo automaattisesti ostotilauksia, kun varasto on alhainen.
 • Käyttöoikeuden valvonta – voit päättää jakaa varaston tietoja muiden kanssa
 • Muokattava varastonhallinta – erilaiset asetukset mukauttaa moduuli tarpeidesi mukaan
 • Ristikkäisketjun raportointi – tehokas raportointimoduuli muuntaa kaiken tapahtumatietosi selkeiksi ja ytimekkäiksi raportteiksi, jotka mittaavat myyntitoimintoja
 •  API (Application Programming Interface) – jakaa tietosi muiden verkkopalvelujen kanssa tai luo omia sovelluksia.

 

Varaston app

Warehouse Web App on täydentävä sovellus ERPLY Back Office -yritykselle, joka helpottaa tuotteiden, toimitus tuotteiden ja tuotteiden varaston hankkimisen prosessia. On tarkoitettu että varastotyöntekijät tai myymälöiden työntekijät käytettävät sitä varastossa tai myymälässä. Tavallinen asennus on puhelin tai tabletti, jossa on viivakoodinlukija ja Warehouse-sovellus käynnissä.

 
 
 
 

ERPLY POS & Retail -ohjelmisto tietokoneellesi, älypuhelimelle ja iPad-laitteelle, joka on liitetty varastonhallintajärjestelmään reaaliajassa.

 

ERPLY hallitsee reaaliajassa myyntiorganisaation kaikki osa-alueet, mukaanluettuna kassajärjestelmän, taustajärjestelmän, varastonhallinnan, henkilökunnan palkkahallinnon, kirjanpidon, asiakkuuksien hallinnan, monikanavaisen e-myynnin ja paljon muuta yhdellä integroidulla järjestelmällä.

Erply on ihanteellinen suuremman tai pienemmän vähittäismyyntiketjun tarpeisiin kuten vaate-, jalkine-, koru-, lemmikkieläinliikkeet tai palveluketjuille kuten kauneushoitolat, pikaruokapaikat tai miljoonat kodit tavoittava palveluala kuten laajakaista ja satelliitti-TV.

Erply on nopea ja joustava ja muodostunut pitkäaikaiseksi yhteistyökumppaniksi usealle huippumenestyneelle tavaramerkille kuten Elizabeth Arden, Athlete’s Foot, Carat, Rapid Refill tai Viasat. Myös suuret kansainväliset organisaatiot kuten UNICEF ja YK hyötyvät varastonhallintaratkaisuistamme.

Pilvipohjaisena, liikkuvana ja helpposäätöisenä, Erply yksinkertaistaa moninkertaisten rekisterien hallintaa. Täysin integroitu kassajärjestelmä, Windowsille, Android-älypuhelimille ja erillinen myyntipisteohjelma. Puhelinmyynti, asiakasseuranta, varastonhallinta ja työntekijäseuranta minkä tahansa LANin tai langattoman verkon kautta.

Kaikki kassatapahtumatiedot, jotka syötetään kassajärjestelmään synkronoidaan automaattisesti reaaliajassa Erply-tilillesi, jolloin kirjanpitosi ja raporttisi ovat koko ajan täsmällisesti paikkansapitävät.

Erply on nopea ja helppo asentaa, suorituskykyinen ja kuitenkin helppokäyttöinen ja sillä on laitteiston suhteen minimaaliset vaatimukset, jolloin voit käyttää olemassa olevia laitteita. Internethäiriöt eivät ole enää ongelma . Erply-kassajärjestelmä toimii niin verkossa kuin verkon ulkopuolellakin käyttäen huippulaatuista Cloud Hybrid-teknologiaa. Näin se toimii: kassalaite pystyy toimimaan irrallaan verkosta, tallentamaan tiedot paikallisesti ja synkronisoimaan ne takaisin pilveen, kun verkkoyhteys on palautunut. Nauti verkostopohjaisen ohjelman eduista ilman huolia internetriippuvuudesta.


Lisätietoja saat erply.com